GÜNCEL

Ali Turhan : DOLAR SERBEST DÜŞÜŞ’TE KOD: ABDÜLHAMİT HAN

Tarih
18 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan

Ekonomik ama kansız bir savaşın daha içine düştük. Dolarla başladıkları saldırılara terör kıpırdanmalarıyla destek oldular. Dünyada ki marka değerimizin üzerine çökmeye çalıştılar. Bunu da halledeceğiz, bu da geçecek, öldürmeyen her zorluk bizi güçlendirecek.

 Amerika’dan ilk defa taarruz yemedik daha önceleri de denediler. Geçmişte ki başarılarını özlüyorlar ama nafile biz çok değiştik. Onlarsa askeri akıllarını kullandıkları için yeni güncelleme yapmakta zorlanıyorlar.

 Sarı çocuk ise kimseyi dinlemiyor emlak bakıyor kendine. Hemşerim biz imara açılacak topraklar değiliz. Sende A Plancı değilsin, senin planlayıcıların da adam değil zaten. Gel sen yol yakınken geç bu sevdadan. Rahip konusunda sana daha önce de söyledik. Oyun belli oyuncu belli. Ver papazı al papazı konu kapansın. Ayrıca bu papazı neden Papa istemiyor da sen isteyip duruyorsun. Boşu boşuna itibarı bize çizdirme derim.  F-35 konusun da satışı askıya almışsın, seni aşar imzalayıp imzalayıp basına düşmen bizi bağlamaz. O aletin kumanda anahtar paneli tamamen bizim imalatımız. Bizi o projeden çıkarman sana biraz pahalıya maal olur. Veririm dolarcıklarımı hallederim dersen o başka. Çelik konusuna gelirsek ulusal güvenlik kapsamın da vergileri iki katına çıkarmışsın. Bizim çelik ne yaptı da oturduğun yerden seni rahatsız etti. Sen o arkanda çelik gibi duran evanjelistlere güveniyorsan hata yaparsın. Türkiye eyer politikasını evanjelistlere çevirirse canınız daha çok yanar. Zira o tarikatın tüm planları Türkiye illerin de son buluyor. Denizli ve Hatay illerin de önemli noktaları var. En önemli geçiş noktası olan Süleyman Mabedinin yapılması konusun da tek engelleri Müslümanları toplayabilecek olan Türkiye, kulağına küpe olsun. Türkiye daha bu kozunu hiç kullanmadı, yarın bu adamları okullar da ders olarak okutacağım derse, babtistler ve metodistler dünya da çok zorlanırlar. Hatırlatmış olayım!

Dolar mevzusuna bakacak olursak; biz doların 7-8 liraya çıkabilme ihtimalini ilk defa Muharrem İnce’den duyduk. Sonra aynı gemide değiliz diyen ihanet ekibi devreye girdi. Devamın da ülkeye yatırım yapan firmalar ve onların şürekâları Türkiye’den paralarını çektiler. Sonuç TL düştü dünya çıktı. Saha da konuşulanları duysanız eski iki bakanın ihanetinden bahsedilip duruyor. İktisadi şifrelerimizi vermişler, onlar da gereğini yapmışlar. Yaptılar da ne oldu gerçi, paralarına para kattılar. Başka ne olacak ki, adamlar İki yıldır hazırlandıkları ekonomik saldırıyı iki gün tutamadılar. Dostlarımız devreye girip uçaklar dolusu hurma getirdiler. Sonuç olarak saldırı püskürtüldü serbest piyasa da serbest düşüş başladı.

Gelelim Berat ALBAYRAK cephesine:

Damat olduğuna pişman etmeye çok çalıştınız, aşağıladınız ailesine ağzınıza geleni söylediniz. Dünya hazinenin başına geçtiğini kabul etmedi dediniz. Dolar yükseldikçe sosyal medyadan ilan ettiniz. Bakanın üstünden Başkana laf söylediniz. En son aynı gemi de değiliz diye ilan ettiniz. Dolar düştü gık çıkarmadınız, piyasa normalleşti ölü taklidi yaptınız.

Bu sözler sadece muhataplarına…

 Len GEZİ ZEKÂLILAR biz sizinle ne zaman aynı gemi ye bindik ki. Siz dua edin de ekonomik OHAL gelmedi. O lüks yaşamlarınızdan nasıl geri adım atacaktınız. Konunun tamamen vatan olduğunu anlayıp bize gelin biz de sizi aynı gemiye alalım sonra konuşun aynı gemi de değiliz diye.

 Unutmadan bir de;  Ak parti içindeki eski Gladyo dahi size hizmet ediyor biz görüyoruz. Yaptığınız tüm kavganın Erdoğan sonrası için olduğunu biliyoruz. Devletimiz çok şükür önlemini alıyor. ÇELİK ÇEKİRDEK sizin içine devreye girdi.

Artık Kod Abdülhamit Han.

 Bu dalga bitince biz iki kat daha güçlü olacağız. Dünya ya verilen mesaj netleşti. Bir açık saldırı daha olursa Osmanlıda bıraktığımız birçok mevzuyu yeniden başlatırız bilginiz olsun.

 Sözün özü Erdoğan sonrası ailesi ÇELİK ÇEKİRDEK tarafından korunacak. Bu yüzden Türkiye gerçek eksenin de değişiyor.

Gözden kaçan mevzu ise şu

15 Temmuzun dan dan sonra enerji ayağı olan Bakan, 24 Hazirandan sonra maliye ayağı oldu.

Sadece damat diyerek işin içinden çıkamazsınız yani.

Saygılarımla

seslimakale.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    18 Ağustos 2018 15:41
    2 1
    yazara söyleyin kelimelere eklediği da yı hatalı kullanmış. , kaç tane da var bu şekilde. yazı anlaşılmıyıor. neyse benim diyeceğim şu.YAZAR HAKLI. TÜRKİYEDE, EDİRNEYE ENVER GİRECEĞİNE BULGAR GİRSİN DİYECEK NE KADAR HAİN VE HAİN KURULUŞ VAR BİLİNİR.100 yıl sonra da TAYYİP KAZANACAGINA PKK KAZANSIN, ABD KAZANSIN,YUNAN KAZANSIN diyecek ne hain köpeklerimiz vardır. bunların da bilirsiniz zaten.
  • Sebastiyab

    18 Ağustos 2018 14:58
    1 4
    Ağzımla gülmedim o kadar komik ve bi o kadar yalaancısın mahlukçum o kadar güçlüyüm değip hala usd ile borçlanan bi yapıyı savunuyon
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;