GÜNCEL

Ali Turhan : Erbil’de sürek avı

Tarih
26 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan

17 Temmuzda Diplomatımız Osman Köse yemek yediği restoran da PKK iltisaklı mazlum dağ tarafından şehit edildiğinden beri, bölgede tansiyon tarafımızdan yükseltiliyor. Mit ve TSK olayın olduğu bölgeye kâbus gibi çöktüler.

Erbil, Duhok, Batufa’da herhangi sivil bir unsura zarar vermeden gurur duyulacak operasyonlar yapıyorlar.

 Mit, TSK, Bayraktar, İHA, SİHA Şampiyonlar ligi ölüm gurubu gibi valla.

CIA eğittiği hevaller tek tek avlanıyor. Bir taraftan yurt içi renk kartelası gibi. Her kategoriden eksiltiliyor, ya da gri, kırmızı demeden teslim oluyor.  İnsansız hava araçları kalkıp arama listesinde renkleri ya da kategorilerine bakmaksızın kırmızı ya boyuyor.

Teşkilatlıyız, donanımımız üst düzey, askerimiz tecrübeli, mühimmatımız akıllı,  teröristlerle şartlar şimdi eşitlendi yani.

Eskiden neydi o gece yavrularımız uyurken karakol basmalar, pusu atmalar, canlı bombayla kalabalığa atlamalar.

 Selahattin Demirtaş hafta içinde ceza evinden kitap önerisinde bulunmuştu, sanırım ilave edeceği yeni kitapları olacaktır. Tabana kuvvet, kamuflajın hastasıyım, CIA fonladı SİHA avladı falan gibi.

Paylaşılan görüntülere bakacak olursak, 18 Temmuz Duhok operasyonu SİHA, 24 Temmuz Batufa sıcak temas ile yakın mesafeden etkisiz hale getirilmişler. Emri verende, saha ya silahla gelende etkisiz halde. Suikasttan 3 gün sonra Erbil’den çıkmayan katil saklandığı evde yakalandı. Ertesi günü başarılı bir operasyon azmettiren dün de silahlı takviye güç ortadan kaldırıldı. Bitti mi sanıyorsunuz, tabiki hayır. Önümüzdeki günlerde yeni müdahaleleri göreceğiz. Saldırı olduktan sonra ülkemize bağlı istihbarat personellerimiz yerel halktan bin kişiyi sorguladı. Yeni görüntülere ve yeni operasyonlara hazır olalım.

İşin asıl güzel tarafı ise, sınırların ötesinde her hangi bir vatandaşımıza yapılan tehdide yerinde ve hemen cevap veren bir Türkiye. Bu fotoğrafı, profesyonellik örneğini, bölgede hiçbir sivile zarar vermeksizin nokta vuruşlarını görüp de gurur duymamak elde değil.

Bölgedeki yerel unsurların desteğini de unutmayalım. Türkiye’ye güven yeniden tesis edilmiş, bunda en büyük pay Bağdat Büyükelçimiz Fatih YILDIZ.

Örf ve adetlerimizi yeniden tesis etmek için ülkenin her karış toprağını ziyaret ediyor.

Öyle ya iyi diplomat kumaşından belli olur zaten.

Emeği geçen her kese teşekkür etmeliyiz ama adsız kahramanlarımıza, MİT, TSK, Bayraktar ailesine şükranlarımızı sunmalıyız.

 Elinize sağlık efendim iyi ki aynı taraftayız…

Lütfen bize bu onuru kategorisine ve rengine bakılmaksızın sık sık yaşatın.

Son olarak Neşet Babadan bir hatırlatma

‘’Cahildim dünyanın rengine kandım’ ’demeyin.

Saygılarımla.

Seslimakale.com.tr

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • SEDAT KALFA

    27 Temmuz 2019 10:49
    0 0
    çok güzel hareketler bunlar daaaaaaaaaa , bi de yurt dışındaki hainlere aynı operasyonlar yapılsa .SABIRLA BEKLİYORUZ
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;