GÜNCEL

Muhammed Tayyar Türkeş : Ya Karabağ Ya Ölüm

Tarih
29 Eylül 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Kökleri her yanı sarmış,

Büyük bir İmparatorluk düşünün.!

Oduncu kantarına dönmüş Cihan Adaletini yerle yeksan edip; Alem'in Nizamını yeniden tesis eden

Haber salın tüm Cihan'a,

Türkiye için dua etmeden seccademi kaldırmam, diyen Bosnalı teyzeye haber salın..!!

Bu vazifeyi Yavuz Sultan Selim Han verdi, 500 yıldır İstanbul'u bekliyoruz, diyen Halepli mücahide haber salın..!!

Osmanlı'nın artığısınız dediklerinde kahroluyorum, diyen Kerkük'lü nineye haber salın..!!

Şehadet parmağını İsrailli askerlere uzatarak, "Bir gün gelecekler" diye ağlayan Gazzeli çocuğa da haber salın..!! Vakit Yaklaşmaktadır ve Beklenen günler yakındır.

Dün "Afrin'de ne işimiz var" diyenler bugün "maalesef Türkiye Azerbaycana yardım gönderdi" diyerek feryad ediyor..

Onları Asıl Çıldırtan Türkiye denilince artık akıllara baklava veya kebabın değil Türk Silahlı Kuvvetlerinin geliyor olması..

Yeni Türkiye artık çoğu sorunu çözebilecek kuvvette ve güçtedir.

Maşallah Dört kıtada akın akın ilerlerken.

Dağlık Karabağ Sorunu'nun Çözümü ve Tirol Modeli – ANKASAM | Ankara Kriz ve Siyaset Araştırmaları MerkeziGelişiyor, Tecrübe ediyor ve büyüyoruz.

Şükürler olsun ki 18 Yıllık Erdoğan iktidarında Azerbaycan'la geliştirilen ilişkiler ve askeri eğitimler sonrası Azerbaycan ordusu 2. bir Türk ordusu disiplini ve savaşçılığına kavuşmuştur. Buna bir de sahip olduğumuz ve dünyanın aklını kaçıran silahları ekleyince tablo ortadadır.

24 Saatte Toplam 550 Ermeni Askeri ila cehennema zümera…

Yeter mi, yetmez

İşgalciler ile müzakere edilmez.

Ya İşgali sonlandırırlar ya da savaşırlar. Onlar Savaşmayı seçti Bizde onlara Savaşmayı öğretiyoruz

Bunun haricinde yorum yapan kim olursa olsun kendi kimliğini iyice sorgulamalıdır.

Karabağa sahip çıkmak her Türk vatandaşının namus borcudur.

Asala Terör Örgütü | Tarih AklıAsıl Gönlümüzden geçen Dağlık Karabağ'ın kurtarılması ile yetinmeyip Türkiye-Azerbaycan bağlantısını kuracak şekilde Güney Ermenistan'ı da fethetmektir. Ermenistanın yaptığı bu saldırı'nın bedeli olarak topraklarının tamamı ele geçirilerek bedel ödetilmelidir.

Bunları yaparken tabi ki tüm dünya karşımıza çıkacaktır. Üstelik sadece haçlı dünyası da değil, başta vahabi mezhebine mensup sözde Müslüman ülkeler de bu UYANIŞ hamlesine "dur" demek isteyeceklerdir. Onlar isteyecek istemesine de onların dediği değil ALLAH’ın dediği olacaktır.

Bu tarihi fırsat kesinlikle kaçırılmamalıdır, Nato'nun ateşkes çağrısı dikkate alınmamalı Karabağ sorunu SIKA SIKA çözülmelidir.

Tarih tekerrürden ibarettir yetmiş ve Seksenli yıllarda ülkemizin diplomatlarına ve devlet görevlilerine süikastler düzenleyerek tüm dünyada başımıza bela olan (ASALA) ermeni terör örgütünün bitirilmesi için yapılan mücadelede ki başarının sırrı Lübnan ve Yunanistan da ki SIKA SIKA  sorunun çözülmesidir. Bu vesile ile Taşnakçı çetesi ermeni terör örgütü asala’nın bitirilmesinde devleti ve milleti için emek veren Sayın Alaaddin Çakıcı ve isimsiz kahramanlarımıza da selam olsun.

Dağlık Karabağ konusunda bilinmesi gerekenler: 6 soruda Dağlık KarabağErmenistanın 2018-2019 yıllarında işgal altında tuttuğu Karabağ'a çok sayıda Pyd/Pkk'lı terörist getirip yerleştirdiği bilinen saklanmayan bir gerçek

Bu bölgedeki Pkk terör örgütü varlığı ve Azerbaycan'ın talebiyle Şanlı Türk Ordusu Ermenistan'a Nahcivan üzerinden doğrudan müdahale edebilir, işgali de pek tabi kolayca sonlandırabilir.

"TSK'da savaşacak asker kalmadı, Recep Tayyip ERDOĞAN orduyu dağıttı" dedikleri ordumuz Suriye'den Irak'a, Libya'dan Azerbaycan'a kadar destan yazarken . içerdeki işbirlikçileri ve Başta CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz “Türkiye Suriye den cihatçıları Azerbeycana taşıyor” şeklinde rezil bir o kadar da iğrenç yalanla kirli bir operasyona kalkıştı. Zamanı gelince Bu aşağılık yalanın da hesabını soracak bir yürekli savcı çıkacak mı göreceğiz?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ich hoffe

    30 Eylül 2020 10:43
    0 0
    Allah Senden Razi olsun pasam Benim Ne mutlu Seni Doguran Anaya ve Babaya Böyle Bir Evlaladi var 🌙🌟🌙🇹🇷🇹🇷
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;