GÜNCEL

Muhammed Tayyar Türkeş : SOYGUN VAAAAAAAAR

Tarih
07 Nisan 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Haftalardır, gerek TV programında konuşuyoruz,  gerekse sosyal medyada yazıyoruz, ENERJİDE SOYGUN VAR diye. Soygunun nasıl olduğunu ve rakamlarını açıklıyoruz. Çözümün de ne olması gerektiğini söylüyor ve yazıyoruz.  

Bu soygunun amacının, 400 yıldır Devlet içinde yerleşik olan oligarşik bürokrasinin ve ortaklarının, halkı enerji üzerinden soyarak zenginleşmeleri olduğunu anlatıyoruz. AMA ASIL AMACIN, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığına KAVUŞMAMASI için, halkı galeyana getirip Sayın Cumhurbaşkanımızı seçimde KAYBETTİRMEK OLDUĞUNU SÖYLÜYORUZ. Anlatmaya da söylemeye de devam edeceğiz, TAAAA bu soygun düzeni bitip haramilerden kurtulana kadar.

Nükleer Düzenleme Kanununa Mecliste son anda ekledikleri “sanayi” kelimesi ile ne oldu biliyormusunuz? Yenilenebilir enerji üretimi, toplam üretimin yarısını geçtiği halde, YÜCE YARATAN rüzgara, güneşe, yağmur ve kar suyuna zam yapmadığı halde, SAHTE BAHANELER yaratarak hala elektriğe neden zam yapıldığını biliyormusunuz? Anlatayım. 


SOYGUN 1. Bu soyguncu, hırsız haramiler Kanuna istedikleri “sanayi” kelimesini son anda ilave ederek, sanayi tesislerinin Lisanssız güneş santralı yapma iştahlarını kabarttılar. İştahın kabarması için, SADECE SANAYİ ELEKTRİK TARİFESİNE ZAM YAPTILAR. DİKKAT EDİN LÜTFEN .

Sadece sanayi elektrik tarifesine %20 zam yaparak fiyatı 2 Liraya çıkardılar. Neden sadece sanayi tarifesine zam yaptılar? Çünkü, sanayi tesisisin kendi tüketiminden kalan elektriği 2 liradan alıp, bize satarak bizi soyduracaklar. Dolayısı ile pahalı elektrik fiyatı altında inleyen millet, yaklaşan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermesinler diye.

SOYGUN 2-  Kanuna son anda soktukları  “sanayi” kelimesi ile, yaratıkları güneş paneli talebi sonrasında, SAYISI 39 EVET SADECE 39 olan güneş paneli imalatçıları zam üstüne zam yapmaya başladılar. Neden mi? Gayet basit. Güneş paneli imalatçıları, sanayicilere “siz, bizden alacağınız panelle üreteceğiniz elektriği yüksek fiyattan satarak, milleti soyacaksınız.

O zaman bende size yüksek fiyattan güneş paneli satarım” diyorlar. Daha, “sanayi” kelimesi Kanuna son anda sokuşturulmadan önce 31 dolar olan paneller şu anda 45 dolar oldu. Geçen aydan bu aya ne değişti de bu zam yapıldı? Hiçbir şey. Ama hedef Sayın Cumhurbaşkanını seçimde kaybettirmek değilmi? Evet.

İşte, pahalı panel alarak yatırım yapan sanayici, bu sefer elektriğin ucuzlatılmasına karşı çıkacak. O zamanda bu Haramiler, “bakın sanayiciler zarar ederse diye başlayacakları sözlerle, elektriği UCUZLATMAYACAKLAR.

Bu hesaba göre dört kişilik bir aile bugünün parası ile HER SENE HARAMİLERE 3500 LİRA fazladan haraç vereceğiz.  Böylece, millete hem pahalı elektrik satacaklar, hem kendileri zenginleşecekler hem de pahalı elektrik tüketmesine sebep olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı halkı isyan ettirecekler. Herhalde anlatabilmişimdir.  


Haa… unutmadan sorayım. Bu 39 adet güneş paneli imalatçıları kimlermiş acaba? Ortakları kimlermiş? diye bir bakılırsa, arkalarında bu soyguncuların olmadığı ispat edilebilir mi? Bu panel fiyatları ile panel üreticilerinin arkasına sığınan bu Haramiler, bizi her sene soyduklarının üstüne ilave olarak her sene en az bir buçuk milyar dolar daha soyacaklar.

Görüyormusunuz soygunu!! 
Gördünüzmü bir “sanayi” kelimesi ile nasıl katmerli soygun yapılıyormuş. Bu zekayı ŞEYTANDA BİLE BULAMAZSINIZ değilmi? Bunun arkasıda var ve zamanı gelince söyleyeceğiz ve yazacağız.


Eyy, Milletim. Bu Haramilerin amacı bizi soyarken, asıl hedefleri olan Sayın Cumhurbaşkanımızı seçimde kaybettirmektir. Ve böylece, “DEVLETİMİZİN EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞINA KAVUŞMASINA ENGEL OLMAKTIR”.  EN AZ BİR YÜZYIL DAHA TIPKI GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ “ ESARET HALKASINI BOYNUMUZA TAKMAKTIR”.


Eyyy, Milletim. Bu soygunu ve asıl hedefin kim ve ne olduğunu herkese anlatın. Anlatında, kendi içimizden kurşun yemekten kurtulalım, kölelikten kurtulup, Necip Türk milletine yakışan EKONOMİK HÜRRİYETİMİZE KAVUŞALIM.


Kalın sağlıcakla...

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • wuhsu

    08 Nisan 2022 09:40
    0 0
    Anlayamadığım kanunu çıkaran ve sanayi kelimesini çıkarılan kanuna ekleyen kim? Hükümet kendi ayağına mı sıkmış oluyor.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;