SİYASET

Muhammed Tayyar Türkeş : Kripto AKP’liler ve işbirlikçileri

Tarih
20 Ekim 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Yaklaşık altı aydır sözlü olarak bazı mahfillerde, yazılı olarak da sosyal mecralarda şu tip paylaşımlar dikkatimi çekmeye başladı..

Başlangıçta "özeleştiri" etiketiyle Başkan Erdoğan'a yürüyen eleştiriler yapıyorlar, takipçilerine "helal olsun, bak işte doğruya doğru diyen, yanlışı gördü mü affetmeyen" dedirtip şak diye etkileşimi kapıyorlar.

Sonra da "biz reisciyiz be kardeşim, eleştirsek de oyumuz reise" diye pozisyon alıyorlar. İşte bu tiplere dikkat edin bu aralar bu tipler epeyce çoğaldı. Biz bunlara kripto diyoruz. İçimizdeymiş gibi gözüken kuzu görünümlü kurtlar bunlar siz siz olun bu kripto lara dikkat edin oyuna gelip okçular tepesini terk etmeye kalkmayın.

Bizim mahallede bunlar olurken karşı mahalleden de ilginç sesler gelmeye başladı.

Siyasi cinayet açıklaması ile Kılıçdaroğlu FETÖ planını devreye soktu! CHP liderine verilen suflenin ardındaki büyük tuzak! - TakvimKemal bey geçen hafta "siyasi cinayetlerden endişe ediyoruz" çıkışı yaptı yaptı yapmasına da Orta da fol yok yumurta yokken bu söz nerden çıktı zannediyorsunuz Tabi ki her şey bir adım sonrasına hazırlık.

Onlar hazırlıklarına devam ederken bizde onların kirli oyunlarını deşifre etmeye devam edeceğiz.

Tüm Türkiye biliyor ki Bay kemalin sarfettiği siyasi cinayetler sözünü ilk gündeme getiren dillendiren FETÖ cülerdi Sosyal medya hesaplarından yıllardır "siyasi cinayetler olabilir" diye haykıranlar fetöcüler di Son tahlilde Kemal’e de fetöcülerin sözlerini papağan gibi tekrarlamak düştü

Bu akıl tutulması falan değil sakın iyimser olmaya kakmayın düpedüz bir tezgah peşindeler bu öyle bir tezgah ki dünyaya, “Bakın Erdoğan cinayet işletiyor. Lahey’de yargılayalım” demek için adeta gün sayıyorlar.

MİT tırlarına yaptıkları kahpelikten beri bütün dertleri bu. Kemal Bey işte bu FETÖ argüman’ını kullanıyor. Siyasi cinayetler olabilir, diyerek tamamen ortamı geriyor ve bir şeylere zemin hazırlıyor. Oysa ki elinde delil varsa savcıya gidebilir, gitmiyor. Bilgi varsa hükûmete verebilir vermiyor. Meclis de soru önergesi verebilir onu da yapmıyor.

Geldiğimiz noktada bay kemalin tehdit etmediği kurum, yapı, alan, kişi kalmadı desek abartmış olmayız herhalde, son olarak da bürokratları hedef alarak onları da çalışamaz hale getirmenin derdine düşmüş.

Anlayacağınız Seçimle yenemeyen bay Kemal in son umudu da bürokratlar oldu. O, millet ittifakının CB adayı falan değil; birilerinin maşası olmuş durumda hem zaten kraliçenin gülün den ve yunan sever ekrem’den sıra sana gelmez boşu boşuna debelenme bay kemal

AK Parti iktidarından önce yüzüne bakılmayan ancak Reis'in sayesinde itibar kazanan siyasetçi olarak kabul görünmenin havasına kapılan bazı zatı muhteremlerde bu aralar sahnelerde boy göstermeye başladı.

Ne zaman kriz olsa ortaya çıkan bu tipler düne kadar yol ve dava arkadaşım dediği Başkan Erdoğan'ı akıllarınca eleştirip karşı tarafa selam çakıyorlar zor günlerde çıkardığı fitnelerle bilinen bu kripto AKP'liler işbirlikçileri ile birlikte dümeni çoktan kıvırmaya başladı bile

Ama unutmayın ki bugün tarih hainleri, ülkeyi satanları değil bu ülke için canlarını verenleri yazıyor, yazmaya da  devam edecek. Yassıada'ya gittiğiniz de ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız Evet, iyi günde Reis ci geçinenlere sesleniyoruz. Üç günlük bu dünyada rahatınız için kıvırırken ahirette nasıl hesap vereceğinizi de düşünün. Düşünün ve kendinize gelin liderinizin yüzde biri kadar hatta binde biri kadar mücadele etseniz neler değişir..

Bugün ki yazımızı üstat Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Utansın’ isimli şiirinden iki mısra ile bitirelim

Tohum saç, bitmezse toprak utansın

Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!

Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi Noel ağacı;

Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,

Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Kalın sağlıcakla

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;