SİYASET

Muhammed Tayyar Türkeş : Cavit Çağlar Anan Ağlar

Tarih
23 Eylül 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Görünen o ki Türkiye Akdeniz ve Ege’de başarısız olsun diyen içteki ve dıştaki düşmanlar daha çok bekleyecek! Beklentilerinin ana kaynağının ülke menfaatlerinden ziyade içlerindeki Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olduğunu söylemekten geri durmuyorlar. Mavi Vatan için Türk’ün gücünü bir kez daha ortaya koyan irade karşısında tek dertleri çıkarları ve koltukları.

Bugün gelinen noktada Türkiye Cumhuriyeti kendisine dayatılan haritaları, sınırları, belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahiptir. Nitekim gerek ABD gerek Avrupa Birliği gerekse işbirlikçileri Türkiye’nin kararlılığı karşısında çark etmeye başladı. Şimdi taviz sırası Avrupa Birliğinde İse yeni fasılların açılmasına hazır olun. Dış politikada görünenle uğraşırsanız gündemi okuyamazsınız. Okuyamadığınız sürece de iktidar olma şansınız yok.

Dış politikada bunlar olurken içeride değişen bir şey yok. İçlerinden çıkmadığı için her gün bir cumhurbaşkanı adayı arıyorlar. Arıyorlar aramasına da biz bu satırlardan daha önce söyledik bu aday bulma işi çoktan bitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kraliçe Elizabeth' sorusuna Abdullah Gül'lü yanıt - HaberlerKraliçenin gülü istesenizde istemesenizde müstakbel adayınız.  Abdullah gül hazır ve aport da bekliyor. Hem de kraliçesinin dizinin dibinde. Nereye ellerini atsalar ellerinde kalıyor ve tornistan yapıyorlar. Yakında siyasette birçok oyuncu değişecek. İyi parti şimdiden kaynamaya başladı, Kemal Kılıçtaroğlu ile ilgili aldığım son duyuma göre kendisi ileri derecede pankreas kanseri ile mücadele ediyor bu nedenle seçimle değil sağlık sorunları nedeniyle emekliye ayrılabilir.

Kılıçdaroğlu, kardeşinin cenazesine kalabalık oluşmaması için katılmadıTüm bunların yanında iki aydır memlekette adeta hiçbir gündem yokmuş gibi, çok başarılı ve profesyonel bir şekilde gezi olaylarında ki muhalif yayınlarından ve 15 Temmuz gecesi ekranlarını siyaha alarak darbecilere göz kırpmasından tanıdığımız Cavit Çağlar’ın sahibi olduğu Olay TV’nin pr çalışmasının gerisinde Ekrem İmamoğlu ile ilişkisi konuşulup duruyor. Bu olayları ters okumak lazım Sanki Yine bir şeyler gözden kaçırılıyor..

Kimse yıllar önce hortumcu Cavit çağların tmsf de ki işlerini Abdullah gül’ün ve suç ortağı sami kılınç’ın Bursa Birlik vakfı Başkanı mustafa bayraktarın sekreterliğin de hep beraber hal ettiklerini bilmez zaten bu ilişki bilindiğinde fotoğraf daha net olacak şimdi saklayabildikleri kadar saklayacaklar ama iki kişinin bildiği sır değildir. Şimdi yazımıza dönelim BU konuyu zamanı geldiğinde iyice açarız ..

Bu Okumakta olduğunuz yazımı daha önce Cavit Çağlar’a ait olan ve 2012 yılında TMSF tarafından satışa çıkarılarak ihale ile el değiştiren Bursa TV’nin haber merkezinden yazıyorum.

Cavit Çağlar: Çok şükür, bir tek Allah'a can borcum kaldı - Sputnik TürkiyeOLAY TV üzerinden kurgu yapanlara sormak istiyorum memlekette adam kalmadı da bula bula banka hortumcusunu mu buldunuz?

Eski Türkiye özlemi içinde yanıp tutuşan bir kesim gafillerin, sanki yeni bir şeymiş gibi 6 ay önce yayın hayatına Bursa’da son veren banka hortumcusu Cavit’in Olayını muhalif spiker ve programcıları transfer ederek en iyi bildikleri algı işine yani önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ön çalışmalarına başladıkları ayan beyan ortada

Asıl garip olan, 75 yaşındaki Tüm Türkiye’nin kendisini eski bankalardan sorumlu devlet bakanı iken kendi bankasını hortumlamak sureti ile tarihe geçen, rahmetli Demirel’in manevi evladım diyerek başını okşadığı Çağlar’dan iş adamı diye bahsedilmesi! Sizin işadamı diyerek allayıp pullayıp piyasaya sürdüğünüz Cavit çağlar Memleketi Bursa’da en son şu konu ile anılıyordu

Buraya dikkat

Bursa’daki saf ve açgözlü işadamlarını Destekli tahvil fonu alıp satmak suretiyle yüksek kar vaadi vererek Piyasayı 200 milyon kadar dolandıran Özlem Akçeşme’nin Çağlar’ın yanında muhasebeci olarak çalışması idi. Özleme nemi oldu nitelikli dolandırıcılık suçundan yetmiş küsur yıl cezaya çarptırıldı. Tabi tutuksuz yargılanıyor ve elini kolunu sallayarak geziyor birde bu dosyada evlere şenlik yeşim tekstil yönetim kurulu üyesi Necmi Yeşilova var. Müştekiler biz parayı Cavit’e verdik deseler de mahkeme bir türlü Cavit ağayı çağırırıp bir şey sormuyor. Sizin anlayacağınız Cavit aynı Cavit yaşı yetmiş ama uslanmamış. Bursa da Devletin adını kullanarak millet üç kağıda gelirken 

100 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan muhasebeci kadına tahliye - Son Dakika Milliyet15 Temmuz gecesi ekranlarını karartan Cağlar’ın Olay TV’sinin Türk demokrasisi ya da medya hayatına ne tür bir katkısı olabilir ki? Sen 15 temmuz gecesi kimden emir alıp ekranlarını siyaha aldın ilk önce onu anlat..

Sen siyaha aldın almasına da sen ekranını siyaha aldığın dakikalarda fetöcü teröristlerin watsap görüşmelerinde ekranlar kararıyor diye seviniyorlardı. Burada Bahsedilen Kanal senin Kanalın Bunların tesadüf olmadığını aklı selim olan herkes biliyor çok ısrar edersen 15 Temmuz gecesi saat 22 de demokrasi meydanından canlı yayına geçerek tam otuz gün aralıksız demokrasi meydanında canlı yayın yaparak halkın haber alma özgürlüğüne saygı duyan ve Milli İradeye sahip çıkan Bursa TV de kayıtları var. Ayrıca üç milyonluk Bursa’da yaşayan herkes Bu yaptığın ihanete şahit.

Cavit Çağlar - VikipediAklıma gelmişken Şu Rusya meselesini de sen halletmiştin demi Cavit ağa..

Bugün ki yazımızı onların anladığı dilden İngilizlerden bitirelim.

Resistance is futile (DİRENMEK BOŞUNA)

 

Kalın Sağlıcakla


yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Bursa insanı

    23 Eylül 2020 13:04
    0 0
    Aynen öyle hırsız hırsız dır değişmez
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;