SİYASET

Muhammed Tayyar Türkeş : BEKA - Golan Tepeleri - 15 Temmuz

Tarih
25 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Gözleri görsede , kulakları duysada içimizde  konuyu anlamayanlara, anlamak istemeyenlere;  BEKA meselesini birde ben anlatayım istedim!

Rahmetli büyük babama İstanbul'a gideceğim dediğimde; oğlum orası (İSLAMBOL ) derdi. Burdan hareketle Peygamber efendimiz  HZ. MUHAMMED sallallahu aleyhi vesellem’in övgüsüne mazhar Atam fatih sultan Mehmet’in fethini gerçekleştirerek tüm islam alemine hediye VE EMANET ettiğiİSTANBUL’U dedemin tabiri ile ( İSLAMBOLU)  sokaklarına ZULÜM 1453'de başladı yazarak vermek istedikleri mesaj  gayet açık değil mi. İstedikleri (İSLAMBOL) olduğunu anlamamak için kütük olmak gerek.

Şimdi geldiğimiz noktada  kutuplara baktığınızda üst aklın tüm silahlarını sahaya sürerek yerel seçim üzerinden TÜRKİYE ve İslam alemi üzerinden bir intikam almanın arifesinde olduğunu görmemek için kör olmak gerek. Tabi tarihte ilk haçlı seferinin 15 temmuz 1099'da Kudüs’e gerçekleştirdiğini bilmek öğrenmek lazım ki  bugün Trump'ın ortaya attığı Golan Tepeleri gecekondu devlete ait diye öne sürdüğü kartları iyi okumak gerek...

SONRA 1960 ‘da ADNAN MENDERES'i asan zihniyetide iyi okumak gerek...

Sonra 1980 darbesinde milleti birbirine kırdıran zihniyet...

Sonra Turgut Özal'ın başını yiyen zihniyet , 28 şubatları bu aziz  milete yaşatan zihniyet en sonunda ayak oyunlarını bırakıp tarihte olduğu gibi ilk silahlı açık  saldırısını  15 TEMMUZ ‘da darbe girişimini gerçekleştirip;  251 kişiyi şehit ederek tarihe not düştü. Uyanmanız için kafanıza bombalarmı düşmesini bekliyorsunuz. Buradan hareketle bal gibi bu seçim bir BEKA meselesidir. Taksimde ezanını ıslıklayan eline de  ben fahişeyim yazan  küffarın son kalıntıları ve içimizdeki işbirlikçilerine ders vermenin en güzel yolu sandıkları patlatarak CUMHUR  ittifakını desteklemektir. Her aklı başında vatan ve millet sevgisi oluğunu iddia eden insanın kumpasları görerek; oyunu küffarın gözüne gözüne basmasıdır, biiznillahda  basacaktır. Demem O ki  HDPKK , CHP VE İYİ PARTİ ADI ALTINDA GİZLENEN ÜST AKLIN millet ittifakı oyunu kendisini açık etmiştir. Ferasetli Türk milleti tarafından Deşifre edilmiştir. Hezimete uğramasına günler kala bu vatanın bir evladı olarak uyarımı yapayım istedim. Sandık başına gidip bu vatani görevinizi yerine getirirken, VATAN İÇİN ŞEHİT DÜŞEN TÜM CANLARI HATIRLAYIN.

ÖMER HALİSDEMİR’i HATIRLAYIN.

LÜTFEN  OYUNUZU  ONA GÖRE KULLANIN

Son pişmanlık fayda getirmez herkes aklını başına alsın .

Kalın sağlıcakla...

La Galibe İllallah...

Yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatan sevdalısı6

    02 Nisan 2019 15:30
    0 0
    15yl geçmş evde annemiz yaşlanmış hala elinde tesbih dilinde dua göz kapıda beklr.sorarlar ne beklersin.eşimi beklerim küffar ile savaşta az kaldı gelmesine la ilahe illallah der veölür.düşünün bakalım toprğa basn anadolu insanı ceddimiz 2elleri yakamızda olur mu? bence olur.şehitler şahitler hesap soracak.sakın kimse demesin abdaskeri çıkmadı karşmza bundan dolayı bilemedik.karşımızdakler bizim gibi aynı dili konuşuyrd ayn kıyafetti.eeişin sırrı bu!abd askeri çıksa yemez tuzağı.
  • vatan sevdalısı5

    02 Nisan 2019 15:22
    0 0
    devam. aynı merkez ve aynı kişiler tarafından yönetilioyr.söylememe gerek varmı formülü:abd(pkk-pyd-ypg-ypj-hdp-chp-ip-sp-) sadece göz boyamak yanıltmak adına farklı isimler verilip pişpişlendi sahaya. ama sahaya inen hep aynı kişi idi. yenizellanda olayınıda ekleyin..zincir genişler diğer isimler ama aynı olanlar çıkar.siyonist-ab-haçlı-tapınak....vs isim ve bölge değişti ama fikir ve beden kafa değişmedi değişemezde zaten.şimdi rakibi analiz ettiysek biz daha sıkı imanlara sarılmamız lazım
  • vatan sevdalısı4

    02 Nisan 2019 15:18
    0 0
    defalarca her yerde mecrada dillendirdim dillenemeye devam edeceğim. 15 temmuz gecesi edirne beleiye başkanı ne diyor düştü basına bazı kanallara. ve yaptıkları gizli birlikteliği zaten herkesçe malum. bunlar birleşmedi.birleşme için farklı yerden yönetilioyr veya farklı kişi olmaları lazım gelir. aynı kişiler.ve binlerce insanda ellerinde habeleri yok.yok andımız yok bilmem neyn diye gaza getiriyorlar
  • vatan sevdalısı3

    02 Nisan 2019 15:16
    0 0
    devam: orada bir hanede dul bir kadın yaşar.o gün ona niyetlendim kapısına kadar vardım. ama sonra içim acıdı ve korktum geri döndüm niyetimden.peki ne oldu da soruyorsun. babası o gün senin evinin kapısına ayak izleri gelmiş ve geri dönmüş. eğer şayet sen dönmeseydin başkalarıda senin namusuna göz koyacaktı.
  • vatan sevdalısı2

    02 Nisan 2019 15:14
    0 0
    devamı: bilirmisiniz vaktiyle erzurumda bir alim. oğlu askerde.dönünce oğlunun omuzlarından tutar ve şunu haykırır. oğlum falan tarih ve saatte ne yapıyordun.çocuk düşünür etraflıca ve baba ben o gün nöbet tutuyordum. ne oldu o gün der. derki baba ben sınır yerde karşı mahallenin ışıkları görülüyordu.her nöbetimde bakardım oraya.
  • vatan sevdalısı

    02 Nisan 2019 15:11
    0 0
    hocam yazılarınızı dikkatle okuyor ve takip ediyorum. ben seçime gireceğimiz gece 15 temmuzu baştan sonra ekranlara düşen görüntüleri izleyerek kendimi göz yaşları içinde tekbirlerle gaza getirdim.tüylerimi sonuna kadar diken edip gittim. bu topraklarda ecdadımız 2 elleri yakamızda olmaması için ben seçimimi yaptım
  • hursit dilaver

    26 Mart 2019 15:54
    0 0
    daha öncede sesli makale de yazdım mı,bilmiyorum ama, tekrar edeyim.istanbul inayet altındadır.izmit depremi bile tuzladan indi,avcılardan çıktı.arasında deprem hissedilmedi bile.çünkü payitaht, mukaddes emanetler, ayasofya,sahabe ve padişah türbeleri ile binlerce şehidin olduğu yer.mekke medine ve kudusten sonra islamin nişanı bir şehir.ANCAAAK..31 mart akşamına biz nasıl bakıyorsak, yukarda bahsettiğim sahabe,halife ve şehitler,evliyalar da bakacak.BEN BİR TERSLİKTEN KORKARIM.
  • hursit dilaver

    26 Mart 2019 15:43
    1 0
    evet.. la galibe illallah. istihraçlar 1440 yılının bu ülke için kurtuluş yılı olduğunu müjdeliyor. bazı hocaefendilerden de bunun müjdesini duyarsınız. ebced diye bir ilim var. orada da bu ilmi bilen ve ihlaslıysa buluyor hep.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;