GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : 'Vallahi de, billahi de PKK İsrail'dir'

Tarih
17 Eylül 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Hurinaz Ana 83 yaşında. Diyarbakır’da “evlat nöbeti” tutuyor. Yaşlı kadın dizlerindeki son kuvvetle gelip HDP’nin önüne oturmuş. Tüm yüreğiyle, var gücüyle bir gerçeği haykırmaya çalışıyor.

Kürtçe feryad figan ediyor;
“Vallahi de, billahi de PKK İsrail’dir” diyor.

Güneydoğu dün Hurinaz Ana’nın haykırdığı gibi PKK’ya karşı topyekün lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. 11 ilde terör örgütüne karşı isyan vardı. Tabii, Kürtlerin bütün Türkiye’ye duyurmaya çalıştığı bir ses var. Bu ses, Kürdün bir türlü batıya ulaştıramadığı bir ses. Kürtler HDP/PKK’nın baskısı altından çıkmaya çabalarken, Batıda CHP etrafında toplaşan bir kesim HDP/PKK’yı yeniden keşfetmeye çalışıyor. Kürtler HDP/PKK teröründen kan ağlarken, Batı’da HDP/PKK terörüne övgüler diziliyor, siyasi ittifaklar geliştiriliyor.

PKK/HDP’nin Güneydoğu’daki gücü işte buradan geliyor; devlet terörle mücadele ederken ana muhalafet etrafında toplanan siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, akademi ve medya terör seviciliği yapıyor. HDP ve PKK, kendisine bu bölünmüşlükte varlık alanı buluyor.

pkk israil ile ilgili görsel sonucuOysa Kürt anaları PKK/HDP’nin kodlarını çoktan çözmüş ve bütün Türkiye’ye haykırıyorlar; bu zalim terör şebekesi yerli olamaz, bu topraklardan olamaz. Hurinaz Ana’nın ifade ettiği gibi bu terörün kaynağı dışarısı. PKK, Müslümanları hedef alan yabancı güçlerin bir taşeron örgütü.

PKK, 40 yıldır Kürt çocuklarını hedef alıyor. Masallarda, hikayelerde ancak rastlanacak bir ölüm/kötülük mekanizması kurdular. Binlerce Kürt çocuğunu kandırıp ölüme yolladılar. İsrail adına, ABD adına Kürt çocuklarını ölüme sürdüler.

Evet, bu kanlı oyunun sonu geldi. HDP/PKK’nın karşısına bu kez evlatları ellerinden alınan analar dikildi.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • M.M.

    19 Eylül 2019 19:46
    0 0
    Garibanın çocuğunu çatışmaya, ölüme yolluyor, bayrağını devletin maması ile besleniyorlar. Adını da kürtlerin, halkların, barış, demokrasi zart zurt koyuyor salakları kandırıyorlar.
  • Vallahi dogru

    18 Eylül 2019 00:57
    3 0
    Pkk israil'dir. Musluman Kürde soylirim uygulayan, bebelerini daga kaciran, uyusturucuya suça batiran Pkk/israil'dir
  • Abdullah

    17 Eylül 2019 21:59
    2 0
    Yazının adı her şeyin özeti."Vallahi de Billahi de PKK İsrail'dir.". PKK, İsrailin yemleyip ortaya saldığı, Sam Amcaya da çobanlık ve mutemetlik görevi verdiği bir terör örgütüdür. Kürt çıkarlarıyla hiç mi hiç ilgisi yoktur. Hele barışla, demokrasiyle, halklarla falan da ilgilenmez. Parasını alır hizmetini yapar.
  • hursit dilaver (devam)

    17 Eylül 2019 14:37
    2 1
    bizim AKP de, ama biz böyle konuşmamıştık ne ayıp, ayol DEMİŞLER.eee. 13 bine inen oyunu koruyamayıp sayım durduranlara ne ettin de, parkta kemal beyin konuşmasına,parkı yeni yapılmış gibi açmasına şaşıyorsun.DEMEK HER YERDE BİR AKP ŞAŞKINLIĞI, BİTKİNLİĞİ UMURSAMAZLIGI VAR. İSTANBUL SEÇİMİNDEKİ GEVŞEKLİKTEN BELLİ.DEMEK Kİ, BAŞIMIZA OKKALI BİR,(BELA DA OLABİLİR) GELECEK VAR BEYLER. HAZIR OLUN.
  • hursit dilaver

    17 Eylül 2019 14:34
    1 0
    2 yorumu anlamak için bunu okuyun. denizlide 2005lerde mi ne tayyip beyin açtığı büyük bir park var. hakkaten çok güzel. tabi son seçimde burayı da CHPye verdik.o da hemen meclisi toplayıp ölen bir CHP mebusunun adını vermek istemiş.AKP DE,TABİ VEFALIYIZ OLSUN demiş.iyi de PARK YENİ AÇILIYORMUŞ GİBİ BELEDİYE HAZIRLANMIŞ VE KEMAL BEYİ ÇAĞIRIP AÇILIŞ YAPMIŞ.
  • hursit dilaver

    17 Eylül 2019 14:29
    2 0
    YAKINDIR. PKK İLE MASAYA OTURUN derler., YEREL YÖNETİMLER ÖZERKLİK ŞARTINI CHP İMZALADI. eger AKP hükumeti kabul etmezse. bu CHP belediyeleri HDP/PKK/AB ve ABD ve ISRAİL ile bunu ilan edebiliriz.,DOLAYISI İLE DOGU BELEDİYELERİ İL SİNİRLERİ İLE ÖZERK OLUR. CHP batı istedi diye bunu nasıl imzaladı yahu.. bu nasıl lozan vesayetçisi kefili parti.
  • hursit dilaver

    17 Eylül 2019 14:27
    0 0
    ELBETTE İSRAİLDİR. O TEMELLİ MEBUSU NE DEDİ. 'buralar arzı mevud topragı, buraları da batırdılar', devam edemedi. BİZ GELİP ONLARLA BURALARI İHYA EDECEĞİZ.bu lafı tıkmak lazım ama nerde bizde o feraset, insan hakkı, ifade hürriyeti demokrasi diye diye bu AKPyi nasıl da yamultmuşlar. adamlar resmen küfür, hakaret,iftira edip ifade özgürlüğü diyorlar.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;