GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : Pentagon kaybedince CHP de kaybetmiş olmuyor mu?

Tarih
26 Ekim 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Türkiye’nin, bekasına yönelik tehditleri -dünyayı karşısına alma pahasına- bertaraf edecek iradeye sahip olduğunu göstermesi ve bunda başarılı olması, elimizdeki en büyük kazanımdır. Bu güç, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde vücut bulan, simgelenen “milli irade”dir. Şimdi bu gücü, kazanımı itibarsızlaştırmak için olmadık teorilerle gündem oluşturmaya çalışacaklar.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Trump’ın malum mektubunu parti grubunda, dudaklarını şaplata şaplata okumasının sebebi de budur; Türkiye’nin, Erdoğan liderliğinde ABD’ye karşı elde ettiği bu büyük başarıyı gözden düşürmeye, itibarsızlaştırmaya çalışacaklar.

Batı medyası, Türkiye’nin elde ettiği başarıyı -kendi yöneticilerini yerin dibine sokarak- eleştirirken; Kemal Bey’in CHP’si ve medyası, aslında kaybedenin Türkiye olduğunu anlatmaya uğraşıyor. 40 dereden su getirip, tuhaf teoriler uydurup Türkiye’nin başarısız olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar. Hele Amerikan FOX’un ana haberini sunan Portakal Bey, kendini paralaya paralaya adeta bitirdi. Barış Pınarı’na kara çalmak için ne kadar saçma habercilik numarası varsa hepsini denedi.

İlgili resimŞüphesiz, psikolojik harekatın kaynağı Pentagon’dur, zira yenilginin, başarısızlığın asıl sahibi onlardır. Son altı yıldır sahada uygulamaya çalıştıkları projeyi Tayyip Erdoğan ellerinde patlattı. Şimdi “General Mazlum” diye, terör örgütü YPG’nin başını Amerika’ya getirterek Türkiye’ye karşı psikolojik üstünlük oluşturmaya çalışacaklar. Sahada kaybettiler, masada kaybettiler ama psikolojik harekatla, algı operasyonlarıyla kayıplarını telafi etmenin peşindeler. Anlaşılıyor ki, içerideki uzantıları da aynı şekilde, algı operasyonlarıyla Türkiye’yi başarısız göstermek için kıvranıp duracaklar bu sürede. Bütün mücadele şu sıralarda medya üzerinden psikolojik savaş biçiminde ilerleyecek. Şimdiden bunu görüyoruz.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • zaza

    26 Ekim 2019 23:35
    1 0
    pentagon kaybederse chp kaybeder ypg pkk kaybeder ,bunlar kayberderse,türkiye kazanir...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;