POLEMİK

Kurtuluş Tayiz : Meclis kürsüsünde bir Haşhaşi

Tarih
02 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Akıl alır gibi değil; FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in millete yaptığı bedduaların aynısını, CHP listesinden Meclis’e giren SP’li Cihangir İslam Meclis kürsüsünden bire bir tekrarladı. İslamoğlu neler söylemedi ki? Bir milletvekilinin dilinden yine milletin temsilcilerine yönelik “Soyunuz kurusun”, “Ocağınız sönsün”, “Allah belanızı versin”, “Siz gideceksiniz, biz geleceğiz” türünden beddua, hakaret ve tehditler döküldü.

Cihangir İslamoğlu’nun aynı konuşmasında darbenin hedefi olan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı darbecilerle aynı kefeye koyan, 15 Temmuz akşamı 250 vatandaşımızın katledildiği gerçeğini gözardı ederek FETÖ’yü aklayan, katilleri görmezden gelerek devleti suçlu gösteren sözleri de yenilir yutulur değildi.

15 Temmuz darbecileriyle bu hain darbecilere karşı direnen, canından olan millet aynı kefeye konulabilir mi? Milletiyle beraber darbecilere karşı direnen, canını ortaya koyan Erdoğan ile katil FETÖ’cüler eşit mi, aynı mı?

15 Temmuz’u inkar eden, sulandıran, milletin kafasını karıştırmaya çalışan; darbecilere karşı direnenler ile darbecileri eşitleyen; AK Parti ve lideri Erdoğan’ı FETÖ elebaşı Gülen ile aynı kefeye koyan, 250 şehidin katillerini gözden kaçırmaya çalışan her kim olursa olsun, o, su katılmamış bir Haşhaşidir; başka bir siyasi kimliğin arkasına saklanması da kendisini gizlemeye yetmez.

yazının kaynağı


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ali

    03 Kasım 2018 04:58
    2 0
    baska bi ulkede olsa, bunu 3 gun yasatmazlar. meczubun biri boynunu kirar atar
  • Veli

    03 Kasım 2018 00:30
    2 0
    Aslında bence bu düşünceler sadece bu milletvekilinin kişisel düşünceleri değil. Aynı zamanda Saadet Partisinin de düşüncesi bu. Öyle olduğu için kürsüde konuştuğunda hiç bir Saadet Partili itiraz etmedi. Yani uzun bir süredir Erbakan Hocanın mirasını yiyen bugünkü kadro, net duruşunu, kimin dün suyunda olduğunu da bu olayla çok açık bir şekilde gösterdi. Saadet’in peşinden gitmeye devam edenlere köprüden önceki son çıkış hatırlatması bizden....
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;