POLEMİK

Emin Pazarcı : Kemal ve Ekrem bey, cevap verin

Tarih
26 Haziran 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Emin Pazarcı

Suç listesi uzayıp gidiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılamaktan başlıyor, terör örgütü propagandasına kadar varıyor. İçinde hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek fiilleri de var.

Doğal olarak peşinden de ceza geliyor.

Bu fiiller, yargı tarafından ödüllendirilecek değil elbette. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ve hukukun gereği yapılıyor.

Birileri de hop oturup, hop kalkıyor. “Canan Kaftancıoğlu’nu neden ceza verildi” diye ortalığı ayağa kaldırıyor!

Ne yapılması bekleniyordu? Madalya verilmesi mi?

Eğer öyle ise açalım cezaevinin kapılarını. Katil, hırsız, ırz düşmanı ne varsa salalım hepsini dışarıya. Suç ve suçlu kutsanacaksa eğer, adil olalım. Onlara da aynı muameleyi yapalım. Dışarı çıksınlar ve gezsinler aramızda.

Suçlar ve suçlular arasında ayırım yapmayalım!

***

Başta Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu olmak üzere sıraya girdiler. Kendilerini Canan Kaftancıoğlu’nun önüne atıyorlar. Sürekli olarak hukuksuzluktan bahsediyorlar.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • sukru oz

    26 Haziran 2020 20:42
    0 0
    bence kaftancıoglu bütün chp yöneticilerinden çok daha dürüst inandıklarını acıkça söylüyor hic takiye yapmıyor. bizim beş vakit namaz kılan chp liler...bu kadının bu partide ne işi var demiyor. chp liya haklidır biz kimizki vatanı onlar kurtardı istediklerinin yaparlar. yok canım vatanı biz inanclılar kurtardık ..eminmisiniz..niye sahip cıkmıyorsunuz onlar yalan söylüyor bizler inanıyoruz ..adamların daha ne yapması lazım satlık inanı mı versinler
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;