SİYASET

Yakup KÖSE : Uçan parti

Tarih
25 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Yakup Köse

Seçim neticesini beklemeden yazının başına oturdum. Henüz oylarla ilgili bilgiler gelmiyor ama başta HDP/PKK olmak üzere CHP ve Saadet Partisi’nden sahte oy haberleri geliyor. AK Parti’yi oy çalmakla suçlayanların bagajlarında yüzlerce sahte oy pusulaları çıkıyor. 

Kendilerine AGİT gözlemcisi diye tanıtan 10 ajan Ağrı, Şırnak, Diyarbakır ve Batman’da yakalandı. Bunlar yakalananlar, ya yakalanamayanlar… Bir de resmî görevli olarak Türkiye’ye gelen gözlemci görünümdeki ajanlar var ki, en tehlikelileri. Yeni bir Gezi kalkışmasının altyapısının hazırlandığına dair duyumlar uzun zamandır geliyordu, inşallah devletin ilgili kurumları gerekli tedbirleri almıştır. 

Bir de ‘uçan mühür’ hurafesi uydurdular ki kaba etim bile gülmeyip zavallılıklarına acıdı! Haberiniz vardır ama bu köşede de kayıtlara geçsin diye, gazeteci oldukları iddia edilen Ruhat Mengi ve Kadri Gürsel gibilerin internette yaydıkları, Quantum’un bile izahta aciz kalacağı mesajı bu köşede paylaşıyorum: “Arkadaşlar sabah bir arkadaşın kayınpederi oy kullandıktan sonra 1 -2 dk toparlanmak için kabinde oyalanmış sonra bakmış ki bastığı mühür uçup gitmiş. üçucu mühür göndermişler chp nin kesin kazanacağı yerlere kıyamet kopmuş tutanaklar falan tutulmuş. Lütfen herkese duyurun.” (Tweet’i hiç ellemeden olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım! YK) 

İşte Saadet Partisi bu kafayla, Müslüman Anadolu’nun ruh köküne düşman CHP ile işbirliği yaptı. Hakikaten Saadet Partisi için çok acıklı bir son. En son CHP ile Fethullahçı Terör Örgütü işbirliği yapmıştı. Akıbetleri mâlûmunuz… 

Saadet Partisi’nin yöneticileri tek başlarına seçime girselerdi onlara söyleyecek pek sözümüz olmazdı. Lâkin CHP ile ittifak yapmanın bir mazereti olamaz. CHP ile ittifak yapmak demek Batı ile ittifak yapmak demekti. Hiç utanmadan bu ittifakı yaptılar. 

AK Parti’ye yönelik yaptıkları eleştiriler vardı. Şu işe bakın ki, AK Parti’yi eleştirdikleri hususları kendilerine dünya görüşü yapmış, “Hayat tarzımız” diyenlerle işbirliği yaptılar! Bu nasıl bir dilemmadır. Uçan mühürün bir izahı vardır da bunun bir izahı olamaz. 

Bu seçimle birlikte bir parti kendini lağvetmiş olacak. Mühür değil ama Saadet partisi uçtu, nereye mi, ne siz sorun ne ben söyleyeyim; kendi uçan ağlamaz!.. 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mehmet

    26 Haziran 2018 14:57
    0 0
    He öyle akıllı mühür yapıyoruz ki sadece CHP ye basılınca uçuyor. Maloğlu mallar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;