GÜNCEL

Yakup KÖSE : AK Parti’ye operasyon mu çekiliyor

Tarih
21 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Yakup Köse

Haber 1: Cumhuriyet Halk Partisi’nin varoluş sebebinin gereği olarak Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat’ın Turhal ilçesinde anaokulu çocukları için düzenlenen gezide yapılan cami ziyaretini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yazılı soru önergesi olarak taşıyor. Akabinde de geziyi düzenleyen Mimar Sinan Anaokulu Müdür Vekili İlkay Çiçekli’nin görevden alındığı haberi geliyor. Henüz Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir açıklama yapılmadı. 

Haber 2: İzmir'in Selçuk ilçesinde 10 Kasım'da düzenlenen anma törenlerine katılmayan imam hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı başlatan Selçuk İlçe Müftüsü Hasan Kırkan! Anma törenine katılmayan imama gönderdiği yazıda işgüzar Müftü imamın törene mazeretsiz katılmadığını tespit ettiğini, biraz da tehditkâr bir üslupla bildirmiş: “10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma Günü" Programına ilgi (a) ve (b) talimatlara rağmen mazeretsiz katılmadığınız tespit edilmiştir. Bu itibarla; bundan böyle verilen talimatlara harfiyen uymanızı, memuriyet sorumluluğu ve bilinci içinde hareket etmenizi, aksi takdirde hakkınızda yasal işlem başlatılacağının bilinmesini önemle rica ederim.”  

Müftü Hasan’ı tebrik ederim, emri altındaki birisinin ‘mazeretsiz’ olduğunu tespit etmek müthiş feraset gerektirir! 

Haber 3: Edirne'de 10 Kasım törenlerinin yapıldığı alandan geçerken "bu bir kıyamdır" dediği için polis tarafından gözaltına alınan ve sonrasında tutuklanan, geçtiğimiz gün de adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Emine Şahin’in annesi Pembe Çelik, kızı gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı. 

İstanbul’da bir alışveriş merkezinde (Outlet Park AVM) asgari ücretle ‘Temizlik Görevlisi’ olarak çalışan Pembe Çelik, her sabah yaptığı gibi işine gitti ve mesaisine başladı. Ancak aynı günün akşamında işine son verildi. 

Yaşadığı mağduriyeti anlatan Çelik “Zorluklarla iş buldum. İki senedir alıştığım işimde çalışıyordum. ‘Senin işinden memnunuz, o yönde hiçbir sıkıntı yok’ dediler. Sabah işe başladım. Akşama çıkartıldım. Kızım Emine'yi gerekçe göstererek; ‘Bizi zorda bırakma' ifadesini kullandılar” dedi. 

Yanlış anlamayın, sizlerle paylaştığım 3 haber 20 yıl öncesine yani 28 Şubat dönemine ait değil. Hepsi taptaze, dumanı üzerinden haberler. Daha kırkı çıkmayan haberler! 

“Neler oluyor” diye mi sorsam yoksa “Bu ortam nasıl oluştu” diye mi… 

Veyahut “AK Parti’ye operasyon mu çekiliyor” diye mi… 

Bu suallerle birlikte düşünülmesi gereken soru: Nerede hata yapıldı?

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Saygı

    22 Kasım 2018 10:26
    1 0
    Devletimizin kanun ve kural ile işleyen bir tarafı vardır. İşlemeyen tarafında ise derinlerden iş yapılır buda benzeri birşey. İstanbulda trafik polisleri sadece ayda 3 gün görev yerindeler.Başkanımız ve devlet büyükleri geldikleri zaman. Devlet büyüklerinin bunu görmesi lazım , görevini mi yerine getiriyor yoksa sadece banamı pervaneler. Görmez ise o pervane olanlar günü gelince karlov suikastı gibi kripto olarak çıkıyor ortaya...
  • FAZIL

    22 Kasım 2018 10:19
    3 0
    AVM 'den çıkartılan bacımız bireysel bir kararla cıkartılmıştır AK Parti bu konuda suclu değildir ama o Bacımıza iş bulmuyorsa o zaman suclu hale düşer ,bunun takipcisi olacağım .Hatta Reise de yazacağım...Müftü beye gelince kıl ve pısırık biri merak ettim Gençleri Namaza bu hırsla hiç cağırdı mı ??
  • Kindar

    22 Kasım 2018 04:51
    2 4
    Aynen aşağıdaki selim kardeşin yaptığı yoruma katılıyorum
  • Selim

    21 Kasım 2018 23:15
    0 5
    Akpartiye operasyon filan çekildiği yok bizzat bunların sorumlusu akparti ve onun sorgulanamaz lideridir hocalara had bildirirken dinin güncellenmesinden bahsederken hakikati ifade eden insanlara salya sümük saldıran güruha hoş görünmek için taklalar atarlarken kamalizmi chp nin elinden alma savıyla kamalisten daha kamalist olunurken şortlular itibar görüp örtülüler horlanırken böyle olacağı belliydi ayrıca bunlar olurken sesini çıkarmayan sözümona dindarlarda bundan sorumludur.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;