SİYASET

Esra Elönü : Figen'i sırtından vurdular!

Tarih
17 Şubat 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Esra Elönü

Ortalık yangın görseler körük takviyecileriyle, hendek görseler kazma tutuşturanlarla kaynıyor. Ortada bir bomba var herkes allı güllü pim olma heveslisi.. Paralel kaportacılar düzeltemedikleri karizmalarını ikinci gezi gazlamalarıyla daha da yamultmuş durumda...

Bunlara bu aylarda bir kaşıntı geliyor sırtlarını kapı eşiklerine dayayan  büyükbaş belgesel  aktörleri gibi ateşe replik tutuyorlar. Şöyle ki “ Bu bahar başka olacak” Mayısta aşk başkadır. Mesajları vererek kafa kurgusu kaos ortamıyla hormonlu korku yaymaya  çalışıyorlar.

Yahu kudursanız da parçalansanız da kekliği düz ovada bir kere avlamaya kalkarsınız ki o da avlanmış sayılmaz.

Şimdi Figen’in müsamere bebeleri gibi ciyaklayarak biz sırtımızı bütün harflare dayıyoruz onlar da uygun bir terör örgütünün adı oluyorlar hizasında saçmalıkta oscarlık açıklamaları vardı. Sırtımızı  PYD’ye dayıyoruz demişti.

 Kan konforunu sağlama aldığı aşikardı. Sonra dağ simsarlarının fistanından yastık kılıfı yaptılar sanırım sırt ağrıları için. Sonra bir hendeklere girip çıktılar..  Ve  sonunda Figen’i sırtından vurdular.

Salih Müslim’in ‘geri adım atmayacağız’ yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Davutoğlu, “Geri adım atmayacağız’ demesinin bir anlamı yok. Geri adım attılar. Şu anda Azzez civarında YPG unsurları Azzez’den uzaklaştırıldı. Azzez’e yaklaşırlarsa en şiddetli tepkiyi görürler. Azzez’in düşmesine izin vermeyeceğiz. Çekilmezlerse o havaalanı kullanılmaz hale gelecek, bunu Biden’a da söyledim. Bu anlamda, Salih Müslim’in açıklamalarının anlamı yok. Türkiye’nin müdahalesi olmamış olsaydı şu anda Tel Rıfat ile Azez’i ele geçirmiş olacaklardı.

Bu açıklamaları hemen herkes biliyor zaten. Olması gerekenin ilanı. Barışı musallaya yatırmaya çalışanlara tokat gibi operasyon. Figen ve vampirleri şokta. Sırtını Allaha ve selama barışa dayayanların kazanacağı bir süreç diyelim. Peki Öcalan protestosunda Hdp’li vekil Tuba Tezer’in faşizmin bayrağını hendeklere gömeceğiz açıklaması ne? Bu kadınlara ne oluyor Allah aşkına! Biri çıkar sırt ağrılarına kesin çözüm sunar, diğeri çıkar gömeceğiz diyerek onuruna toprak attırır. Bu nasıl bir cesaret?

İnsanları sıktıkları kurşuna canlı kalkan eyleyen bu teneke hatunların tıngırtısı kime? Ya partinizin kepenklerini indirin ya da kan şelalesi cüsselerinizi dağa dayayın aramızdan çekilin. Neyi gömüyorsunuz , o bayrak kanlı pusuda avladığınız istiflediğiniz cüsselere benzemez! Çıkın o sokaklara sizi tükürükleriyle gömecek kaç kürt halkı var! O giydiğiniz fistanın çiçeklerini yolacak kaç Kürt Annesi var ! Yasinler, Fıratlar, Elifler bir kere ölür siz bin kere gömülürsünüz!!! Anlaşıldı.

Haber7.com
17 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;