SİYASET

Cemile Bayraktar : Terbiye, edep ve fehmetme sorununuz var Kemal Bey

Tarih
06 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Cemile Bayraktar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu... Kendisini gafları, basiretten yoksun siyasi liderliği, CHP'nin başına kaset komplosu ile gelişi, bir asırlık CHP geleneğini kuruluş ilkelerine ihanet ederek HDP ile bir araya gelerek ülkeyi sallamaya niyetlenişi, Paralel Örgüt'ün suni aklından nemalanmaya çalışması, girdiği bütün seçimleri kaybetmesi gibi vahim hasletleriyle tanıyoruz.

Bu vahim biyografi Kemal Kılıçdaroğlu'nu kesmemiş olacak ki, son açıklamalarıyla kendi çıtasını dahi aşacak bir basiretsizliğe daha imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu önce dinlediğini anlamaktan yoksun haliyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun ifadelerini çarpıttı sonrasında buraya almakta haya ettiğim iğrenç ifadelerle bakanımıza hakaret etti.

Kılıçdaroğlu'nun her zamanki gaflarından biri olduğunu düşünenler, ki bu terbiyesizliği kimse gafla geçiştiremez, bir özür beklerken Kılıçdaroğlu ayıbında ısrar etti, kendini savundu.

CHP'nin kadın milletvekilleri de Kılıçdaroğlu'nun zembereğinden boşalmış ağzından dökülen iğrenç ifadelere aynı sıralarda alkış tutuyordu.

Muhalefetin, CHP'nin, Kılıçdaroğlu öncülüğünde bir edep, bir terbiye, bir fehmetme, bir anlama sorunu olduğunu zaten uzun zamandır biliyorduk. Bu vasat durumu telafi yoluna gitmek yerine bu durumu daha vahim bir tablo haline getirmelerini esef duyarak izledik.

Kadın hakları dendiğinde, kadınlarla ilgili bir durum oluştuğunda ön safı kimseye yar etmeyen, Kadıköy'de pankart açmayı maharet bilen, feminizm karinesinden de ekmek yerim nasılsa diyen CHP ve CHP'lilerin, Türkiye'deki feministlerin bu olay sonrası tepki vermesini beklerken, çok daha vahim bir tablo ile karşılaştık. Kılıçdaroğlu'nu savunma tutumu.... Düşünsenize Kılıçdaroğlu'nu savunan, savunurken rezil olmamak için Sayın Bakan'ın sözlerini çarpıtanlar da oldu, dehşet ve esefle hiç de yabancı olmadığımız bu iki yüzlülüğü izledik.

CHP'yi "Türkiye'nin kutuplaştırıcı gücü" haline getirmekte mahir, mezhepçi politikası nedeniyle bu toprağa savaş açmış Esed'e dost, savaştan kaçan mültecileri geri göndermeyi seçim vaadi olarak kullanmaktan çekinmeyen Kılıçdaroğlu, en seviyesiz tondan bir kadına hakaret ederek kendi rekorunu da kendisi kırdı.

Kılıçdaroğlu'nu ve onu Meclis koltuklarında alkışlayan CHP'lileri, utanmadan kendisini savunanları şiddetle kınıyorum. Kadın hakları konusundaki iki yüzlü ve riyakar tutumlarından onlar adına utanıyorum. Bu ülkede aile terbiyesi almış herkesi Kılıçdaroğlu'nu bu çirkin ifadeleri nedeniyle kınamaya, gereğini yapmaya davet ediyorum. Bu son açıklama, bu rezil ifadeler gaf karinesinden, arsızlık ve yavuz hırsızlık fırsatçılığından nemalanıp geçiştirilemez. Aksi halde Kılıçdaroğlu CHP'yi "Türkiye'nin kutuplaştırıcı gücü" olmaktan bir satır daha ileri götürerek "Türkiye'nin utanılan gücü" formuna sokma konusunda sınır tanımadan ilerleyecek.

Aktüel
6 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;