SİYASET

Mehtap Yılmaz : Proje Kılıçdaroğlu yargılansın!

Tarih
21 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehtap Yılmaz
 Duran adamınız vardı, “Alman ajanı” çıktı!

Kırmızı Fularlı kızınız vardı, “PKK militanı” çıktı!

Kırmızı elbiseli kızınız vardı, “İngiliz ajanı” çıktı!

Ethem Sarısülük’ünüz vardı, “DHKP-C militanı” çıktı!

Berkin Elvan’ınız vardı, o da “DHKP-C sempatizanı” çıktı!

Ha şimdi de Müfettiş Gadged kılıklı, Yürüyen Adamınız var. “Adalet” için, 2 milyonluk iletişim faturasını millete gömen, DEV-YOL’cu Elif Doğan Türkmen’le yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu…

Daha bu ne ki?

Ohoooo seyredin, “Adalet” isteyen Kemal’de daha ne numaralar var…

-Daha önce de defalarca yazdım… Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçek soyadı, Karabulut’tur! -

PKK’nın Hamburg sorumlusu olan İbrahim Karabulut, Kılıçdaroğlu’nun öz amcasının oğludur. O dönemde Almanya’da PKK’nın uyuşturucu trafiğini idare ediyordu. Yakalandı. Hapse konuldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu(Karabulut) da tutuklanan amcasının oğlunu kurtarmak için, anlatılanlara göre Almanya’ya gidip BND ajanları ile görüştü. E BND ajanları da “yoook öyle üç kuruşa beş köfte” dedi… Masaya Baykal’ın uygunsuz kasetini koydu!

Al gülüm, ver gülüm olayı yani…

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal’a kurulan uygunsuz kaset kumpasının başrol oyuncusu olduğu halde hiç yargılanmadı!

Duuuur, bitmedi, daha karpuz keseceğiz…

Ha şimdi elinde “adalet” döviziyle yürüyen Kılıçdaroğlu, PKK’nın üst düzey yöneticilerinden olan hemşehrisi Sakine Cansız’a taziye ziyaretinde bulunan Hüseyin Aygün’ün hareketini savundu.. 

PKK’lılara “iyi çocuklar” diye yalakalık yapan Hüseyin Aygün’ü CHP’ye sokan da tâ kendisiydi zaten…

İlk eşinden ayrılan CHP’li Battal İlgezdi ile evlenerek gecekondu kızı iken, rezidans kraliçeliğine sıçrayan -17 rezidans sahibi-, DHKP-C’li Gamze İlgezdi’yi CHP’ye devşiren de Kemal’di… 

Gamze İlgezdi’nin eniştesi Özer Çetin Şenyurt, 12 Eylül döneminde THKP-C Acilciler örgütünün eski liderlerinden Mihraç Ural’la birlikte örgütsel faaliyetler yürütüyordu! CHP’li Gamze İlgezdi’nin eniştesi “Özer Çetin Şenyurt, terör örgütü Dev-Sol örgütü ana davasında yargılanmış ve 39 sanıkla birlikte ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.”

DHKP-C’li eniştenin Bodrum’da oturduğu villa, tam 10 Milyon Dolar (35 milyon TL) değerinde!  (Bu skandalın ortaya çıkması, Murat Alan ve Kenan Kıran’ın başarısıdır.)

Gamze İlgezdi, PKK’lıların cenazesinde, tabuta sarılıp salya-sümük ağlamıştı hatırlarsanız. Bunca skandala rağmen, Kılıçdaroğlu kaçıp saklanmakla yakayı sıyırdı. 

CIA’in “Gölge Ajanı” olarak anılan, eski Diyarbakır Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu’nu da CHP’ye istihdam eden yine Kılıçdaroğlu’ydu. Ancak, bunun da hesabını vermedi!

Kılıçdaroğlu, “PYD terör örgütü değildir” sözünün de hesabını vermedi.

“Türkiye, DAEŞ’e Sarin Gazı satıyor” diyen Eren Erdem’i de himaye etmeye devam etti. Hesap falan da vermedi.

“Uluslararası yargı bir gün Türkiye’ye gelecek ve Tayyip Erdoğan’ı alıp kulağından tuttuğu gibi Lahey’de hapse atacak” diye Maçka Parkı’nda fısıltılar yayan proje CHP’liler için de tek söz edemedi.

Gelelim MİT kumpasına… 

“MİT TIR’larının durdurulması ihanetine ilişkin yeni belgeler ortaya çıktı… Buna göre kumpas planı, FETÖ’nün gazetesi Zaman’da bir araya gelen Ekrem Dumanlı, Kemal Kılıçdaroğlu ve Enis Berberoğlu arasında gerçekleşen toplantıda yapıldı.”

Bari bu fotoğraflı belgenin hesabını sorun Allah aşkına!

Tutun kulağından, yargılayın bu herifi!

Akit
20 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;