GÜNCEL

Mehtap Yılmaz : Erdoğan’ın yemin törenine hangi yüzle geldiler?

Tarih
13 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehtap Yılmaz

Başkan Tayyip Erdoğan’ın yemin töreninde Şer Muhalefet liderlerinden Temel Karamollaoğlu’nu görünce şaşırdım doğrusu!  Bunca olaydan sonra oraya hangi yüzle geldi? 

Etrafa pişkin pişkin bakınıp durduğunu görünce çok şaşırdım doğrusu…

Çünkü…

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın değil, Şer Muhalefet’in yanında durdu. Hatta hızını alamayarak, “Bu ülkede korku imparatorluğu var! Maalesef insanlar seslerini çıkartmaktan çekiniyorlar! Bana, Cumhur İttifakı’na katıl diyorlar! Yav ben deli miyim komşulaaar?” dedi.

“HDP ile ittifak yaparsak, oy kaybedecektik” diyerek, tek kaygısının “oy kaybetmek” olduğunu açıkladı. E daha ne desin?

Ardından PKK sevici CHP ve FETÖ güdümlü İP ile ittifak ederek, üst aklın HDP-PKK’yı meclise sokma projesine hizmet etmiş oldu!

Erbakan’ı anma gecesinde kifayetsiz muhteris Kılıçdaroğlu gibi müflis bir siyasetçiyi “özel” olarak davet ederek konuşma yaptırdı.

Erbakan Ödülleri Töreni’nde -İslam karşıtı- Sözcü yazarı Uğur Dündar’a ödül verdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a ‘Çok tehlikeli biri’ diye manşet atan Ruşen Çakır’a Necmettin Erbakan 2018 Medya Ödülü verildi.Ruşen Çakır adına Medyascope Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İrfan Bozan’a ödülünü, Uğur Dündar eliyle verdirdi.

Her fırsatta İslami kesime düşmanlık eden Levent Gültekin’i davet etti!

Ulusalcılara yanaştı. Ulusal Kanal’daki programlarda AK Parti’yi ve Reis’i taşladı.

Temel Karamollaoğlu, kendisini Saadet Partisi lideri olarak yolundan sapmakla eleştirdiği için, 15 Temmuz’da şehit düşen 25 yaşındaki Kurra Hafız İbrahim Yılmaz’ın eşi Hafız’ıl Kuran Esma Yılmaz’ın üstüne yürüdü. Temel Karamollaoğlu’nun gazına gelen bir kısım Saadet Partililer, genç kadını yanındaki yetimi ile birlikte linç etmeye kalkıştı!

Habertürk’teki Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına katılarak, Türkiye’de yerli savunma sanayi olmadığını savundu.  İHA ve SİHA’lar için “yerli değil”, “bizdeki İHA ve SİHA›ların tüm parçaları yabancı üretimdir ve biz sadece programını yazıyoruz” dedi.  Ancak bu sözlerini sadece dakikalar içinde değiştirmek zorunda kaldı. “Ay ben yerli değil derken İHA ve SİHA’yı kastetmemiştim” diye çark ederek, her ikisinin de yüzde 98 yerli olduğunu ve terörle mücadelede önemli bir görev aldığını itiraf etmek zorunda kaldı!

Temel Karamollaoğlu, “İktidara gelirsek tüm yatırımları durduracağız” vaadinde bulundu!

Şayet iktidara gelirse Türkiye’yi, IMF mandası günlere döndüreceğini söyleyerek IMF’ye göz kırptı! (Tıpkı referandum sürecinde hiç gereği yokken ortaya fırlayıp ‘Biz hayıyyyy diyeceğiz” dediği gibi…)

Temel Karamollaoğlu, The Guardian’a konuşarak Türkiye’de “İngiltere tarzı sekülerizm istediklerini” söyledi. Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin Türkiye vizyonunun “dinle devletin barışçıl şekilde bir arada yaşadığı İngiltere tarzı sekülerizm» olduğunu açıkladı!

Abdullah Gül’ü, Başkan Erdoğan’ın, Başkanlık Sistemi hayallerini yıkıp, yerine yeniden “parlamenter sistemi” inşa etmesi için, yani Reis’in karşısına çıkması için fiştekledi! 

Her türlü görevini ifa etmiş biri yani… E şimdi Reis’in yemin törenine gelmeye yüzü kızarmalı mı değil mi? Keşke gelmeseydi… O kem gözleriyle Reis’e nazar etmeseydi daha iyiydi. 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    14 Temmuz 2018 16:19
    0 0
    HAYIR DA ANLAMADIĞIM NOKTA ŞURASI Kİ BÖYLE İNGİLİZ İTLERİNİN BİZİM MECLİSİMİZDE NE İŞ VAR
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;