POLEMİK

Mehtap Yılmaz : Abdullah Gül yazıklar olsun!

Tarih
29 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehtap Yılmaz

Ne diyor Bay Gül?

“Ben hayatımı devlete hizmet ederek geçirmiş eski bir Cumhurbaşkanıyım.”

Eeee, yani?

“Önemli konularda görüşlerimi halkla paylaşmakta tabi ki bir sorumluluk benim için.”

E tamam, biz de millet olarak tam da bunu bekliyorduk… 

Ama sen ne yapıyorsun?

Susman gereken yerde konuşup, konuşman gereken yerde susuyorsun… Kendi takım arkadaşlarına, milletine değil, muhalefet tribünlerine, Avrupa’ya oynuyorsun…

Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden, etrafı yakıp yıkan, kaldırım taşlarını söken darbeci Gezi Vandallarını polis yakaladığında, sen sokağa saldın. Lakin 28 Şubat mağdurları için kılını dahi kıpırdatmadın.

Mesela… Gezicilere, “Demokrasi demek sadece seçim demek de değildir.Seçimlerin dışında da farklı görüşler, farklı durumlar, itirazlar varsa bunların da çeşitli yollarla dile getirilmesinden daha tabi de bir şey olamaz” diye destek çıkıyorsun. Lakin, benim sana yönelik sözlü eleştirilerimi, “saldırganlık” olarak niteliyorsun.

Mesela kendine intifadacı Bayan Gül ile ta Urfa’ya kadar giderek biseksüel Elif Şafak’ın kitabının reklamını yapıyorsun… Lakin AK Parti’yi ve Reis’i sizin dahi yalnız bıraktığınız süreçte ölümüne destekleyen bana “trol” diyerek, muhalif tribünlerden alkış bekliyorsun!

Mesela… Cumhuriyet Gazetesi’nin “darbeci” yönetici ve yazarlarına Erdoğan’a ve yargı bağımsızlığına muhalefet ederek, “Gazetecilerin her zaman tutuksuz yargılanmasının doğru olduğunu söylemişimdir. Şimdi de gazetecilerin tutuksuz yargılanmasının daha doğru olacağını düşünüyorum” diye destek veriyorsun. Lakin Sümüklü Feto beni davalarla susturmaya çalıştığında, evime polis operasyonları yapıldığında, evime haciz koydurduğunda üç maymunu oynuyorsun… 

Mesela… “Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’ın davetlisi olarak Münih’te Allianz Arena’dayız. Az sonra Bayern Münih-Beşiktaş maçını birlikte izleyeceğiz” diye sevindirik oluyorsun. Lakin günler geçmesine rağmen, Afrin Zaferi hakkında tek laf etmiyorsun!

Sen bu milletin Başkomutanı değil miydin Abdullah Gül? “Heeey! Christian Wulff’un davetlisiyim” diye sevindirik olup Münih’e koşacağına neden Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’la Afrin’e gidip ordunu tebrik etmiyorsun? Neden Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etmiyorsun?

TSK ateş hattında terörle mücadele ederken, PKK terörüne en büyük desteği veren ülkelerden biri olan Almanya’da ne işin var? Afrin şehitlerine bunu nasıl, neyle açıklayacaksın?

Onlar bu vatan uğruna can verirken, sen PKK’ya en büyük desteği veren ülkede maç keyfi yapmaktan mahcubiyet duymuyor musun?

Hadi Reis’e vefa göstermedin… Hadi AK Parti’ye vefa göstermedin… Hadi milletine vefa göstermedin… Hadi Başkomutanı olduğun TSK’ya vefa göstermedin… Afrin şehitlerine de mi vefa göstermiyorsun?

Bu milletin değerlerine karşı hiç mi sorumluluk hissetmiyorsun?

İngiliz Kraliçesinde de ne göz varmış ama!

Şövalye nişanını kime vereceğini nasıl da teşhis etmiş! 

FETÖ-PKK’ya açık destek veren Avrupa’ya hâlâ yaranmaya çalışıyorsun ya… Afrin’deki Avrupa işçiliği o tünelleri gördüğün halde hâlâ Almanya’dan bize nanik yapıyorsun ya… Bu milletin aslanları PKK ile mücadelede şehit düşerken, sen PKK’nın hamisi Almanya’da top koşturuyorsun ya…

Yazıklar olsun Abdullah Gül! Tüm kalbimle söylüyorum, yazıklar olsun!

Not: Bu yazımı da oku ki yazım amacına ulaşsın…

http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/mehtap-yilmaz/bay-abdullah-gul-nezdinde-gezicilerden-beteriz-22459.html

Akit
29 Mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • SEDAT KALFA

    30 Mart 2018 11:01
    3 0
    çok güzel bir yorum mehtap hanım tebrikler hislerimize tercüman oldunuz aynı hezeyanları şu sıralar temel karamollaoğludan da duyuyoruz YOK BİRBİRİNDEN FARKLARI NETİCEDE KRALİÇE TAKIMINDANLAR.
  • Ali

    30 Mart 2018 06:22
    3 0
    Allah senden razı olsun Mehtap abla; evet bu şahıs bir numara fetöcü. Yani bildiğimiz bir hain.
  • OKUR

    29 Mart 2018 21:16
    4 0
    Sayın Gül Cumhurbaşkanı seçildiğinde çok sevinmiştim.Ama kraliçeden nişan aldığında da çok şaşırmıştım.Zira yahudi işine yaramayan kimseye nişan vermez.Bizden sandık onlardan mı çıktı?
  • havayi fisek

    29 Mart 2018 19:09
    1 0
    Chatham House
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;