GÜNCEL

Koray Kamacı : Uyuyan Hücreler Uyandırıldı

Tarih
05 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Koray Kamacı
 Evet sevgili dostlar geçtiğimiz günlerde yaşanan Helikopter’in düşmesi sonucu verdiğimiz 13 Şehide Allah’tan rahmet diliyorum. Hadise her ne kadar kaza diye geçse de ben bu olayın kesinlikle kaza olmadığını ve arka planda çok daha vahim bir durumun olduğunu düşünüyorum. Daha önce de birkaç yazımda Fetö’nün uyuyan hücrelerine değinmiştim. Şimdi yine söylüyorum ve eminim ki bu en tehlikeli hücre evi uyandırılmış durumdadır. Bu hücre evi Gladyo’dan da destek almaktadır. Etkili suikastlar yaparak kaza süsü vermeleri de ayrıca önemlidir.

     Geçenlerde yine kaza denilerek (Bana göre alenen Fetö suikasti) öldürülen Kahraman Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'in suikasti ile bu 13 askerimizin yine kaza denilerek bizzat suikast ile öldürülmelerini planlayanlar aynı ekiptir. Fetö nün uyuyan hücreleri iyice aktif duruma geçmiştir. Emniyette üst düzey bir görevliye (Şuan ismini yazmıyorum) aynı ekip tarafından kaza süsü verilerek benzer bir operasyon yapılacağı konusunda endişelerim var. Bilgi kaynaklarım da bu hususu doğruluyor.

     Uyandırılan bu ekip içeriden de önemli destek almaktadır. Bürokrasideki kripto Fetö’cüler vasıtası ile yapacakları eylemler için önemli destek almaktadırlar. Bu bağlamda örgütün siyasi kanadındaki bir takım kişiler de bu Bürokrasideki adamlarını koruyorlar. Bu konuda çok dikkatli olunmalıdır. 13 askerimizin şehit edilmesi hadisesinden sonra emniyet içinde önemli bir isme de suikast olabilir. Bu konuda gerekli önlemlerin ve İKK faaliyetlerinin artması lazımdır. Unutmayın bu ekip alenen suikast yapmıyor. Uzmanlık alanları yaptıkları operasyonları kaza süsü ile süslemeleridir. Bu tehlikeli ekip iyi deşifre edilmelidir.

     15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdiği dik duruş ve kahraman tavırlarıyla gönlümüzde yer edinmiş olan Aydoğan Paşa'nın düşen Helikopterde olması bazı karanlık noktaları daha iyi aydınlatıyor. Bu kadar rütbeli askerin o Helikoptere binmesi ve o Helikopterin öneminin içten sızdırılması da gayet önemlidir. Fetö’nün bu ekibinin Pkk ile de derin bir ilişkisi vardır. Bazı eylemlerde ortak çalışmaktadırlar. Özellikle MİT bu konuda sıkı bir çalışma yapmalıdır.

     Bu ekibin Gladyo desteği ise işin en önemli kısmıdır. Bazı eylemler direk yurt dışından Türkiye’nin göstermiş olduğu Uluslararası tavra göre belirlenmektedir. Bu bağlamda düşen de��il düşürülen Helikopterinde neden düşürüldüğü daha iyi analiz edilebilir. ABD’nin PYD’ye ağır silahlar vermesinde (stinger füzeleri burada çok önemlidir) Helikopter olayı içinde değerlendirmek mümkündür. İşte tam da bu noktada benim daha önce bahsettiğim Büyükşehirlerdeki kayıp silahların önemi daha iyi anlaşılıyor. Pkk bu kayıp silahlar ile hangi eylemleri yapmayı planlıyor ve nasıl bir ayaklanma düşünüyor? Küreselciler kaos için hangi olay ile düğmeye basacaklar? Türkiye bu konuda nasıl bir strateji geliştirmelidir? İşte bütün bu sorular bir bütünü içinde barındırıyor ve düşünülmesi için önem arz ediyor.

     Fetö’nün uyuyan hücrelerinden olan bu ekibin karşısında çok dikkatli olunmalıdır. Bu konu gerçekten çok önemlidir. Bu şekilde kaza süsü vererek yaptıkları operasyonlarda hem gözdağı veriyorlar hem de psikolojik savaş üstünlüğünü elde etmeye çalışıyor. Rabbim zalimlere fırsat vermesin İnşAllah. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ve son söz: ‘’ Büyük Devlet; gerektiği zamanlarda gerekeni yapandır.’’

İstiklal
5 haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • nejo

    06 Haziran 2017 02:15
    0 0
    BU kazaya illa dışarıdan bir müdahele olmsı gerekmez ki araç içindeki feto mensubu bir fedainin de bu kazanın müsebbibi olabilir diye düşünüyorum.
  • vatansever

    05 Haziran 2017 11:10
    1 0
    Mustafa Alper kazasın da hiç araştırmadan ilk kaza açıklaması yapan kamu görevlileri araştırılsın, Allah rahmet eylesin hepsine .
  • dr

    05 Haziran 2017 10:06
    1 0
    içerdekileri idam etmez isek suikastlar gelir
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;