GÜNCEL

Koray Kamacı : Derin Nato’nun B planı

Tarih
05 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Koray Kamacı
Özellikle bu aralar Türkiye üzerine büyük planlar yapılmaktadır. Derin NATO yani Gladio, B planını devreye soktu. Türkiye’yi özellikle bu ay içinde zor günler bekliyor gibi! Bu konuda her zamankinden daha çok tek vücut olmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Türkiye’ye çekilmesi planlanan ikinci bir ihanet kalkışmasının temelinde Mısır Darbesi benzeri bir darbe yatmaktadır. Bu konuda özellikle bize gelen bilgiler ve yaptığımız analizler şu şekildedir;

1-) Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu yürüyüş İstanbul’a geldiğinde bir takım terör örgütleri (DHKP-C ve KCK gibi) bunu kullanarak bir sokak çatışmasına döndürmek isteyecek. Bu bağlamda eylemler bir anda silahlı bir propagandaya dönüşecek.

2-) Karşıt görüşlü kişilerin çatışması sonucu büyük bir kaos ortamı çıkacak. (Tıpkı Mısır Darbesinde Tahrir Meydanında olduğu gibi)

3-) Bu karışıklık sonucu yabancı İstihbarat örgütleri de kara propaganda şeklinde kitleleri manipüle edecek.  (Yabancı basın da yine iş başında olacak)

4-) Basın özellikle bu tuzağa düşecek ve Dış ülkeler bazında kaygılı açıklamalar peş peşe yapılacak.

5-) Güney sınırımızda bölücü terör örgütü mensupları sözde asayişi sağlamak adına sınırlarımızda Güney hattımızda çatışmalar yapacaktır.

6-) Eylemler daha da artınca Ordu’da bir takım Küreselci ve NATO’cu kanattaki komutanlar durumdan vazife çıkarmaya çalışacak. (İsimleri zikretmiyorum)

7-) Tam da Mısır Darbesindeki gibi bir ortam hazırlandıktan sonra Ordu kendi içindeki unsurları bir şekilde pek çok yöntem kullanarak (İç ve Dış) Darbeye razı edecek.  (Bir takım etkili suikastlarda bunda etkili olacak)

8-) Bir anda Ordu üzerine iyi manada yaklaşım oluşturmak için, bazı eski üst düzey Ak Partili önemli isimleri de bu konuda açıklama yapmak için kullanacaklar. (İsim zikretmiyorum)

9-) Mursi’ye yaptıkları gibi Cumhurbaşkanı’nı da aynı taktikler ile derdest etmeye çalışacaklar.

10-) Ak Parti içindeki Kriptolar bir anda isyan bayraklarını tek tek açacaklar. Özellikle bir takım Belediyeler bunu başlatacak. (Baş kopar gövde dağılır misali)

Evet, maalesef bu en kötü senaryo ve plan! Umuyorum ki 15 Temmuz’da olduğu gibi Milletimiz Devleti ile tek yumruk olarak bu Küreselcilerin hain planlarını bozacaktır. Türkiye bölgenin umudu ve son kalesidir. Bu kale yıkılmadığı sürece her zaman umut vardır ve olacaktır da! Yeter ki bu toprağın evladı olan herkes inancını ve umudunu diri tutsun.

Her ne olursa olsun özellikle tam da bu zamanda Devlet, Devlet olma refleksini göstermelidir. Sokak çatışmalarında rol oynayacak bütün unsurlar üzerine operasyonlar yapılmalıdır. Bağlantılı kişiler takibe alınmalıdır. Hamle yapacaklara İçeriden de destek sözü verilmiş ki bu kadar çok inanmışlar. Asıl önemli olan bu içerideki gerçek kriptolardır…

Ve son söz: “Büyük Devlet, gerektiği zamanlarda gerekeni yapandır.’’

İstiklal
5 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    05 Temmuz 2017 17:18
    2 0
    bu yazılanlar sayın cumhurbaşkanı almanyada iken başlarsa, ülkeye gelmesi tehlikeli olacak hatta alman devleti onu orada esir alacaktır. aman dikkat gitmesin almanyaya.. orada tuzak var. bizim dangalaklar bunu bilmiyor. bilenin de umurunda değil. yeni patrona bakacaklar . aman dikkat.İŞ ÜLKÜCÜLERE DÜŞÜYOR. ŞİMDİDEN HER ŞEKİLDE HAZIRLIKLI OLSUNLAR. ÜLKE PKK-PYD-NATO VE FETÖ TARAFINDAN ŞEDDELİNİN ŞEDDELİSİ BİR SEVR İLE KARŞI KARŞIYA..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;