GÜNCEL

Ersoy DEDE : Olay yeri görüntüleri nasıl pazarlandı?

Tarih
03 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
Vatan Şaşmaz cinayetine dair olay yeri görüntülerinin, bir polis memuru tarafından eşine yollanarak yayıldığı ortaya çıktı.. İddiaya göre, hanımefendi, Beşiktaş emniyette polis memuru olan eşine, ‘nerede kaldın?’ diye mesaj atmış..

Eşi de ‘iş çıktı, biraz gecikeceğim’ deyince septik abla inanmamış.. Eşini inandırmak isteyen polis memuru da olay yerinde çektiği görüntüleri yollamış eşine telefondan.. İşte böyle yayılmış.. Yani bu iddiaya inanmamız halinde şu denklemi kabul etmemiz gerekiyor; polisin, eşini aldatmadığına ikna etmek için yolladığı görüntü, elden ele İHA’ya kadar ulaşmış.. İHA da, basmış ‘özel haber’ logosunu abonelerine servis etmiş.. Biri bizim zekamızla dalga geçiyor olmalı.. Bakın o polis arkadaş ne anlattıysa anlattı.. Fakat arz edeyim olayın esası öyle değil..

Görüntüler olay yeri incelemede çekilen yasal görüntüler..  Açığa alınan polis memuru, muhtemelen o gece birlikte çalıştığı bir iki arkadaşının da bilgisiyle, bu işten nasıl para kazanacağını hesaplamış.. Televizyon editörleriyle pazarlığa oturmuş.. Ve görüldüğü gibi birinden de istediği neticeyi almış.. İHA satın almış görüntüyü yayınlamış.. Eğer İHA, bu görüntüyü kimden kaç TL karşılığında satın aldığını söylediyse savcılara, düğüm çözülmüştür bile belki de..

 

Game of Thrones'ta Menzil sürprizi!

Fotoğraf hangi vakitte nerede çekildi belli değil.. Belki de hayatının rutini bu. Yani gün içinde bir koltuk, kanepe ya da sandalyeye oturmak yerine buraya oturmayı tercih ediyor.. Adı Galip Erol.. Menzil Şeyhi Abdülbaki Erol’un torunu.. Bu tahttaki pozları görünce Galip Erol’un büyük amcası, Menzil’in namı hâlâ daha dillerden dillere anlatılan Şeyhi Seyda Muhammed Raşit Erol’u hatırladım.. Ya bir sedirde, ya bir taburede ya da seccade otururdu.. Türkiye’nin dört bir tarafından içkiyi sigarayı bırakmak için Adıyaman yollarını aşındıran binlerce kişi anlattı.. Bir sapığın iğneli saldırısıyla felç olan, iki sene sonra da 63 yaşında hayatını kaybeden Seyda Muhammed Raşit Erol, zenginlik belirtisi sayılabilecek bir görüntü hiç vermedi.. Hıncal Uluç bir defasında darbeci Kenan Evren’in hakaretlerle dolu hatıratına cevaben, “.. isteseydi kapısını çalan herkesten para alabilir, inanılmaz bir servete sahip olabilirdi (…) ama kimseden bir kuruş para almıyordu..” diye yazmıştı.. Şimdi onun mirasına sahip çıktığını söyleyen çocuklar, Game Of Thrones tahtında pozlar veriyor.. Üstünlüğün takvada olduğunu bilmiyorsan, Serdar Abin anlatsın sana Galip Erol kardeş.. Dinlersen tabi..

Star
3 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • YAŞAR KABA

    04 Eylül 2017 14:45
    0 0
    SAYIN Ersoy DEVE benim düğünümde oturduğum tahtı görseydin çatlardın herhalde... birilerinin düğününe gidiyorsun seni dedenin (SAV) hürmetine baş köşeye oturtuyorlar..... sonra devenin teki ve arkadaşları atıp tutuyor... Bu arada benim soyadım da kaba zaten... ayıp sana takva nın tanımını bilsen bari...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;