GÜNCEL

Candaş Tolga Işık : İlçeler Binali Bey'in yarısı kadar çalışmıyor

Tarih
03 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Candaş Tolga Işık

AK Parti’nin -birkaç istisna dışında ilçe teşkilatlarında ve ilçe belediye başkan adaylarındaki rehaveti anlayabilen var mı? Sanki “Ne yaparsak yapalım kaybetmeyiz” diye düşünüyorlar. Cep telefonundan yolladıkları SMS dışında adayları görebilene aşk olsun! Büyükşehir adayı Binali Yıldırım ve ekibi İstanbul’u karış karış gezip, tokalaşmadık İstanbullu bırakmazken ilçe teşkilatlarında/adaylarında Binali Bey’in motivasyonunun, çalışkanlığının yarısını görmek mümkün değil. Geçmişte o her kapıyı çalan teşkilat performansından eser yok. AK Parti ilçe teşkilatlarının ciddi anlamda silkelenmeye ihtiyacı var.

'2019 AFET YILI OLABİLİR'

Kadir Sütçü diye bir abimiz var. Akademik bir geçmişi yok. Öyle bir eğitimi de yok. Deprem konusunda kendi çapında çalışmalar yapan sıradan bir vatandaş. Bazı gelişmelerden yola çıkarak deprem tahminleri yapıyor ve şu ana kadar tahminlerinin yüzde 92’si tutmuş! Kadir Sütçü diyor ki “2018’deki büyük sıcaklar 2019’da depremleri tetikleyebilir. 7 büyüklüğünde deprem olasılığı yüksek. 2019 Türkiye’nin afet yılı olabilir.” Kadir Sütçü’yü bilmiyorum ama dün Peru’daki 7,1’lik deprem henüz daha ilk 3 ayını yaşadığımız 2019’a dair beni de korkutmuyor değil. Son 3 ayda bu kaçıncı deprem? Bu normal mi?
İlgili resim
yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Rumeli

    03 Mart 2019 23:41
    2 0
    Maalesef ben ilçemde ve mahallemde Chp lilerden başka bir parti yada Ak partilileri göremiyorum hatta iki gün önce Yatsı namazı çıkışında Chp başkan yardımcısı cemaate bir poşet dağıttı ve bizi mutlaka gözden geçirin dedi o geç saatlerde bile adamlar çalışıyor Ak partililer ise Ofislerinden dışarı vatandaşla yüz yüze çıkmaya imtina ediyorlar.Allah bu gafilleri derin uykularından uyandırsın
  • hursit dilaver

    03 Mart 2019 22:56
    0 0
    DEPREME GELİNCE. k0t-rkmayın.istanbul resulumuzn k0ruması ve himayesi altındadır. geçen depremde de göruldu. tuzladan indi, avcılardan çıktı. aradaki istanbul sapasağlam durdu. 0rdada sahabiler,ulemalar,evliyalar vardı.TEK BİR ŞARTLA DEPREM 0LUR,31 MARTTA BU BELLİ 0LACAK. inşallah manevi iklimimizi uzmeyiz.işe bu kadar.
  • hursit dilaver

    03 Mart 2019 22:52
    0 0
    çalışmasınlar. 31 akşamı tekme t0kat dövule dövule nasıl durdukları yerden atılacaklar görun.bunlar hala laylayl0m derdinde. yarın CHP PKK HDP DHKPC hep beraber karşınıza gelirse ben kahvemi höpurdeterek içip seyredeceğim sizi.EYY İSTANBUL TEŞKİLATİ..UNUTMAYIN PAZARDA SİZE LİM0N SATTIRMAZLAR UNUTMAYIN
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;