GÜNCEL

Aziz ÜSTEL : Illuminati’yi yöneten 13 aile! -2

Tarih
05 Eylül 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Aziz Üstel

Hıristiyanlar için 13 sayısı uğursuz ama Siyonistler için pek uğurludur. O yüzden de Illuminati'yi yöneten aile sayısı 13’le sınırlandırılmış. Harf sırasıyla 13 aile: 1- Astor Sülalesi 2- Bundy Sülalesi 3- Collins Sülalesi  4- DuPont Sülalesi 5- Freeman Sülalesi 6- Kennedy Sülalesi  7- Lee Sülalesi 8- Onasis Sülalesi 9- Reynolds Sülalesi 10- Rockefeller Sülalesi 11- Rothschild Sülalesi  12- Russell Sülalesi 13- McDonald Sülalesi’nden oluşur. Ayrıca Merovenj ya da Merovenjiyan Sülalesi (Avrupa'da şimdi tarihe karışmış bir Kraliyet Ailesi. Hz İsa'nın karısı olduğu öne sürülen, Vatikan'ın yüz yıllar boyu fahişe damgasını vurduğu ama sonunda Azize katına oturttuğu Mary Magdalene Merovenjiyan Prensesiydi.) 

 

LEE SÜLALESİ:

Bu ailelerin içinde hiç kuşkusuz en ilginci Lee Sülalesidir. Bu aile, MÖ 2000 yılında yaşamış Çin İmparatoru Zhuanzu hanedanlığına kadar uzanır. İmparator, yaptıkları çalışmalar ve bağlılıkları nedeniyle ailenin Lee soyadını almasına izin verir. Aile MS 618'den 900 yılına kadar süren Tang Hanedanın da kurucusudur. Bu hanedan döneminde Çin ilk kez kağıt parayla tanıştı. 

Asya'nın birçok bölgesine yayılan sülalenin üç önde gelen kişisine göz atarsak etkisi daha iyi anlaşılır: 

1. Hong Kong fiili hükümdarı ve milyarder Lee Ka-Shing 

2. Kızıl Çin'in 2003'yılına kadar yöneten Lee (Li) Peng 

3. Singapur Başkanı ve diktatörü Lee Kuan Yew 

Lee Sülalesi Çin, Hong Kong, Singapur ve Tayvand'ı açıkça ya da perde arkasından yönetmekte. Bu yüzden de Rockefeller sülalesine yakın sayılır güçleri. Çin'de iktidar sahipleri akıllara zarar bir lüks içinde yaşar. Pekin'deki bütün kömür işletmeleri Lee Peng ailesinindir. Wikileaks'in ortaya çıkardığı ABD Dışişleri belgelerine göre Çin'de elektrik üretimi Lere Peng aileinin denetimindedir.  Aile dünyanın en büyük deniz ticaret filosuna sahiptir. Çin ve Filipin'den ihraç edilen bütün malları bu filonun gemileri taşır. Ayrıca Çin-Tayvan-Filipinler ve Honk Kong'un yeraltı dünyasını elinde tutan Triad'ın üyesidir ve uyuşturucu kaçakçılığını yürütüp yöneten ailedir. Triad, CIA'yle iç içedir ve uyuşturucu ticaretinde işbirliği yaptıkları da söylenir. Bütün diğer Illuminati aileleri gibi Lee Ailesinin de Satanizm (Şeytan'a Tapmak)  ile yakın ilişkileri vardır. 

İlluminati ailelerinin birçoğu dünya uyuştucu pazarını yönetmekte. ABD'nin Afganistan'ı işgal ettiğinde, bu ülkenin afyon üretimi yıllık 185 metrik tondu. Derken 2004 yılında bu üretim 4200 metrik tona fırladı. Bu günse üretim 10 bin tonu geçmiş durumda ve BM Uyuşturucu ve Suç Dairesi raporlarına göre üretimin değeri yılda 400 milyar doları aşıyor. Bu paralar bir biçimde aklanıyor ve sistemin içine giriyor. Sistem'de bu paraları ABD düşmanı ülkelerde sürekli olay çıkaran yasa dışı örgütlere aktarıyor. Yani uyuşturucu parası iç savaş ve kargaşa çıkarmakta kullanılıyor... 

Yarın : Opus Dei Werk Gottes  (Tanrı'nın Eseri Opus Dei)

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;