SİYASET

Alper Tan : Bu terör değil savaş ama kiminle?

Tarih
27 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Alper Tan

PKK, FETÖ, DHKP-C, YPG, PYD, IŞİD ve diğerleri. Her gün konuştuğumuz terör örgütleri. Biri bırakıyor diğeri başlıyor. Bazen hepsi aynı anda saldırıyor. Siyasetçiler, gazeteler, radyolar, televizyonlar hep bunları konuşuyor..

İsimler, gölgeler, resimler, amblemler yani kuklalar bizi yanıltmasın. Daha önce de defalarca tekrarladık. Bu sadece bir terör değil. Bu tam manasıyla bir savaş. Küresel bir savaş. Etnik, ideolojik, politik kavramlarla mantıklı şekilde izah edemeyeceğimiz bir savaş. Biz, adı geçen terör örgütleriyle değil o örgütleri bize karşı kullanan Haçlı-Siyonist ittifakındaki devletlerle savaşıyoruz.

Cesurca, erkekçe, mertçe karşımıza çıkamadıkları için terör örgütlerini kullanarak korkakça, kalleşçe, alçakça yöntemler kullanarak savaşıyorlar. Maske ve kukla kullanıyorlar.

FETÖ'nün, PKK'nın, DHKP-C'nin, YPG'nin başı Vatikan'dır, ABD'dir, İsrail'dir. Yılanın başı buralarda aranmalıdır. İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkeler de işin içindeler.

Müslümanlarla oyun oynadıklarını düşünüyorlar. Çünkü bu numaralarla Müslümanları bir asır uyutmayı başardılar. Yine aynı yöntemleri uyguluyorlar.

Adı geçen örgütlerin hiçbir anlamı yok. Terör örgütlerinin arkasındaki devletler "dur" dediklerinde terör bir saatte durur. Terörü durdurmaları için onlara teslim olmamızı, devletimizi onlara teslim etmemizi, ruhumuzu satmamızı istiyorlar. Biz teslim olmayı değil savaşmayı seçtik. Bu bir savaştır. Artık savaş şartları geçerlidir. Kim kazanacak, kim kaybedecek; bunu Allah takdir edecek.. Bizim görevimiz zafer kazanmak değil, Hak'kın mücadelesini vermektir.

Tek tek geliyorlar, toplu halde saldırıyorlar. Biz de tek tek ve hep birlikte mücadele etmeliyiz.

PKK, FETÖ, YPG, DHKP-C yetmedi. Şimdi kurdukları İslam karşıtı tüm terör gruplarını tek çatı altında toplayıp öyle saldırıyorlar. Çatı terör şebekesinin yeni adı "HBDH." Yani "Halkların Birleşik Devrim Hareketi."

Aralık 2015'te, PKK başı Cemil Bayık, "Türkiye'nin içinden ve dışından gelen çeşitli terör örgütleriyle birlikte ileri bir zamanda koalisyon oluşturacaklarını" söylemişti. PKK elebaşılarından Duran Kalkan tarafından bu terör koalisyonun, 12 Mart 2016 tarihinde "kurulduğu" ilan edildi.

Terör koalisyonunun kurucuları arasında şu gruplar vardı. Devrimci Karargâh, Devrimci Komünarlar Partisi, Maoist Komünist Partisi, Marksist Leninist Komünist Parti, Marksist Leninist Silahlı Propaganda Birlikleri, PKK, Türkiye İhtilalci Komünistler Birliği, Türkiye Komünist Emek Partisi/ Leninist, Avrupa'dan Proleter Devrimciler Koordinasyonu ve Diriliş Hareketi isimli terör örgütleri..

12 Mart'ta kurulduğu açıklanan bu terör koalisyonu, bu tarihten önce PKK'nın elebaşılarından Duran Kalkan'ın öncülüğünde 23 Şubatta Lazkiye'de yani Suriye'de toplandı. Bu toplantıda Türkiye'ye karşı farklı isimler altında yanıltıcı eylemler yapma kararları da alındı. Alınan kararlar arasında "farklı örgüt" isimleriyle HDP bürolarına saldırılar yapmak da var.

Bu terör eylemleri ile darbenin ve Türkiye'ye uluslararası müdahalenin zeminini ve gerekçelerini hazırlamak istediler. Bu koalisyonun kurulacağının açıklandığı Aralık ayı 40 İslam ülkesi tarafından kurulan İslam Ordusu'nun ilan edildiği aydır. HBDH'nin ilan edildiği tarih ise İslam Ordusu'nun, dünyanın en büyük savaş provasının tamamlandığı tarihe denk geliyor. 15 Temmuz darbe planları da o tarihlerde olgunlaştırılmaya başlanmıştı. Yani "İslam Ordusu"na karşı "taşeron bir Haçlı Ordusu" kuruldu.

Emniyet ve istihbarat birimlerinin uyarıları, Haçlı-Siyonist ittifakının terör makinesi HBDH'yi devreye soktuğunu gösteriyor. Diyarbakır, Van, Elazığ, Bingöl, Hakkari, Gaziantep, Artvin, Cizre ve diğer olayları bu kapsamda düşünmek gerekir.

Türkiye ise Osmanlı Sultanı Yavuz Sultan Selim'in Suriye'yi fethettiği Mercidabık zaferinin 500. yıldönümünde Cerablus'a girerek bu küresel saldırıya karşılık vermektedir. ABD, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, Suriye'ye müdahale etme hakkını kendinde görüyor. Suriye Türkiye'nin o kadar uzağında değil. Suriye bizim iç meselemizdir. Etrafımızdaki Haçlı kuşatmasını yarmadan, maşaları kırmadan iç güvenliğimizi sağlayamayız.

Millet olarak küresel bir savaşın merkezinde olduğumuzun farkında olalım. Savaştayız. Savaş şartları yürürlüktedir. Bir süre böyle yaşamaya, saldırılara karşı mücadele etmeye hazır olalım.

Korkmadan, yılmadan. Çekinmeden..

"Size savaş açanlarla Allah yolunda çarpışın. Fakat haksız saldırıda bulunmayın. Çünkü Allah, haksız saldırıda bulunanları sevmez." (Bakara 190)

"O halde kim size saldırdıysa, siz de ona yaptığı saldırının aynıyla saldırın da ileri gitmeye Allah'tan korkun ve bilin ki Allah, takva sahipleriyle beraberdir." (Bakara 194)

"Ey iman edenler! Sabredin, düşmanlarınıza karşı sebat gösterin, nöbet bekleşin, Allah'dan gereğince korkun ki, kurtuluşa eresiniz."(Ali İmran 200)

"Ey iman edenler! Düşmana karşı her türlü savunma tedbirinizi alınız. Onlara karşı ya küçük birlikler halinde hareket ediniz veya topyekün seferber olunuz."(Nisa 71)

Kanal A Haber
27 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;