GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Akit’e veda ederken

Tarih
14 Kasım 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarlığından yöneticilerimizle karşılıklı anlaşarak bu ay sonunda ayrılıyorum.

Türkiye’nin “en cesur” ve “en dik duruşlu” gazetesinde çalışmaktan daima gurur duyacağım.

29 yıllık yayın hayatında “inananların yüz akı” olan Akit’e 2003 senesinde “Gazete dağıtım elemanı arıyor musunuz?” diyerek başvurmuştum. O günden bu yana dağıtıcılık, abonetörlük, temsilcilik, bölge müdürlüğü, muhabirlik, ek editörlüğü, köşe yazarlığı ve son 7 senedir de Ankara Temsilcisi olarak neredeyse tüm birimlerinde görev yaptım.

Muhabir olarak yaptığım haberlerden ve köşe yazarı olarak yazdığım yazılardan dolayı mahkemelerde yargılandığım vakitlerde gazetem hep yanımda durdu.

2013 Haziran’ında köşe yazmaya başladım ve 2022 Kasım’a yani bu güne dek her hafta pazartesi günleri hiç sektirmeden yazılarımı sizlerle bu köşeden paylaştım.

13 Ağustos 2022’de, bundan 3 ay evvel Hakk’ın rahmetine kavuşan Akit Medya Grup Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ağabeyime sonsuz rahmet diliyorum. Allah mekânını cennet eylesin Mustafa ağabeyim...

Beni medya alanında yetiştiren Mustafa Karahasanoğlu’dur. “Sene 1968...” diye başlayan ve ardında devasa bir tecrübe yatan öğütleri ve sesi hâlâ aklımda; o ses kulaklarımda ve gönlümde daima dolaşacak.

Mustafa Karahasanoğlu mükemmel bir ekoldü, muhteşem bir okuldu. Onun öğrencisi olmayı bana nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Ben gazeteciliği çok seviyorum, mesleğimi severek yapıyorum.

Siz değerli okuyucularıma çok teşekkür ediyorum.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • burhan

    15 Kasım 2022 01:55
    0 0
    ben o medyada hasan karakaya ve ahmet keser gibi iki babayiğit biliyorum. onları mağdur edenler ise mağdur oldular, oluyorlar, olacaklar. onlar anadolu insanının gür sesleriydi. onları burjuvaya ezdirenler iflah olmayacaklar. alma mazlumun ahını ...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;