POLEMİK

Yücel Arzen Mustafa Sandal'ı yerin dibine soktu

Tarih
03 Ocak 2024
İzlenme
Kişi

2024 yılının ilk gününde binlerce kişi ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet’ yürüyüşünde bir araya geldi.

Yürüyüşe katılan İsmail Aydemir isimli vatandaş, kendini bilmez bir şahsın kalleş saldırısına uğradı.

'Magazin dünyası’ diye tabir edilen ‘kokuşmuş mahallenin’ pohpohlayarak ‘sanatçı’ adı altında pazarladığı Mustafa Sandal, alçak saldırının ardından Kelime-i Tevhid bayrağını hedef aldı.

Soyu İran'dan gelen şarkıcı parçası Kelime-i Tevhid bayrağına şu rezil ifadelerle saldırdı:

"Hilafet bayrağı açmak' ciddi bir suç! Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil? Üstelik polisin yanında bir kez daha açmış o bez parçasını!"

Yücel Arzen, İranlı Mustafa'yı yerin dibine soktu

Sanatçı Yücel Arzen, alçak ifadelerle Kelime-i Tevhid bayrağına saldıran şarkıcı parçası Mustafa Sandal'ı yerin dibine soktu.

Sandal için "Müzik yapabilme yeteneği olmayan zavallı" diyen Arzen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mehmet Demirbay

    03 Ocak 2024 12:15
    7 0
    SayınYucel Arzen hislerimizi tercüman olmuşsunuz sesini bile güzel göstermek için ter türlü cihazı kullanan bilgi fakiri bu ve bunun gibi şahıslar yıllarca ahlaksızlıkları ile milletin kültürünü baltalamaktan başka hiç bi sey yapmadılar. Bizim isyanımız isimlerinin önüne konan ancak hiç hak etmedikleri sanatçı kelimesidir.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;