GÜNCEL

Yeni Şafak: Albayrak Ailesi’ne yapılan baskınlar ve haksızlıklar karşısında hiçbir zaman Akşener’den destek istenilmediği gibi, Akşener de bu olaylar sırasında Albayrak Ailesi’nin yanında görüntü vermedi

Tarih
22 Aralık 2022
İzlenme
Kişi

Yeni Şafak gazetesi İYİ Parti lideri Meral Akşener'in dünkü grup toplantısındaki "Beni aramıştınız" sözlerine yanıt verdi. 

Akşener partisinin grup toplantısında dün yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği desteği anlatırken "Bundan yirmi sene önce yaşadığı haksızlık karşısında nasıl Sayın Erdoğan’ın yanına koştuysam bu sefer de Ekrem kardeşimin yanına koştum" demişti.

Akşener, şöyle devam etmişti:

Ey Yeni Şafak, Akit'in sahipleri

"Sayın Zahid Akman hatırlıyor musun? Gecenin 1’inde beni aradığını… Kimseleri bulamamıştınız da bula bula beni bulmuştunuz hatırlıyor musun? Ben sizin isteğinizi, ricanızı yerine getirmiştim.

Ey Yeni Şafak’ın sahipleri. Eviniz basıldığında, kimseleri bulamamıştı avukatınız. Bula bula beni bulmuştu. Ben de oradaydım."


Yeni Şafak: Destek istenmedi

Akşener'in bu sözlerine Yeni Şafak gazetesinden yanıt geldi.

Yeni Şafak'taki haberde şu ifadeler yer aldı:

"Akşener’in iddia ettiği gibi yakın geçmişte böyle bir olay yaşanmadı. Albayrak Grubu, Yeni Şafak’ı satın almasından sonra dönemin vesayetçileri tarafından çokça baskıya maruz kaldı. Albayrak Ailesi’ne 1999 yılının Nisan, 2000 yılının Mart, 2001 yılının Eylül ve 2002 yılının Ocak aylarında vesayetçiler tarafından baskınlar yapıldı. Aileye iftiralar atılıp, bazı aile üyeleri de gözaltına alınarak haksız bir şekilde tutuklandı. Bu haksızlıklar karşısında hiçbir zaman Akşener’den destek istenilmediği gibi, Akşener de bu olaylar sırasında Albayrak Ailesi’nin yanında görüntü vermedi."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;