GÜNCEL

Tehdit gibi zam açıklaması: Ekmeği 7,5 TL yapacağız

Tarih
07 Kasım 2022
İzlenme
Kişi


İstanbul'da fiyatı 5 TL olan ekmeğe bir zam daha geleceği ileri sürüldü. Ekmek fiyatları Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından belirlenmesine rağmen Kolivar, "Elektrik ve doğalgazı ev tipi vermezlerse zam yapacağız" açıklamasında bulundu.

TEPKİ ÇEKEN 'EKMEK' AÇIKLAMASI

Katıldığı yayında tepki çeken ifadeler kullanan Kolivar, "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" dedi. 

Kolivar, İstanbul’da aralık ayı gelmeden 5 TL’ye satılan ekmeğin 7,5 TL’ye çıkabileceğini belirterek şunları kaydetti:

“Ay başını bulmaz, ekmek İstanbul’da 7,5 TL’nin altında olmaz. Eğer bize, bu elektrik ve doğal gazı ev tipi fiyatlardan vermezlerse ekmeği 7,5 TL yapacağız. Ruhsatlı fırınlara elektriği ev tipi fiyatına verirseler bizim maliyetimiz düşer, fırıncı da bir nefes alır, zam yapılmaz. İstanbul’daki fırınların yüzde 80’i batak durumda şu an. Günlük un alıyorlar. Her bir fırının faturası korkunç arttı, 40-50 bin TL gelmeye başladı.”

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vedat

    08 Kasım 2022 09:37
    0 0
    ulan aptal dediğiniz bu ülkenin müslüman kesimidir ve akpartinin mhpnin bbp nin etrafında toplanmışlardır allah nasip ederse sizin gibilerine inat müslümanlar bi 20 yıl daha yönetecektir.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;