GÜNCEL

Real Madrid'den şok Arda Güler kararı! Yeni takımı...

Tarih
11 Eylül 2023
İzlenme
Kişi

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli yıldızımız Arda Güler ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sezon başında dev bonservis bedeli ile Madrid'e transferi gerçekleşen Arda, sakatlanmıştı. Sakatlığı sonrası çalışmalara başlayan Arda ile ilgili Real Madrid kulübü şok bir karar verdi. 

OCAK AYINDA KİRALANACAK!

A Spor'un İspanyol basınından derlediği habere göre; Arda Güler ocak ayında Real Madrid'den ayrılabilir.

Real Madrid, Arda Güler'in fiziğini mümkün olduğu kadar güçlendirmek istiyor. Ancak bunu yaparken top sürme çevikliğinin de azalmasını önlemek istiyor.

Real Madrid'in, 18 yaşındaki orta sahanın patlayıcılığını ve gücünü artırma adına çalışmalar yaptırması bekleniyor. Arda Güler'in ise Real Madrid'in bu önerisine uyacağı kaydedildi.

Real Madrid, Arda'nın fiziksel gelişiminin yanı sıra ocak ayında düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralama kararı aldı!

Bu doğrultuda Sevilla'nın, genç oyuncuyu ocak ayında transfer etmek istediği ve tüm taraflar için en iyi seçeneğin bu olacağı bildirildi.

Real Madrid'in transfere olumlu yanıt verdiği ve Sevilla'nın Arda'nın tüm transfer yükümlülüklerini üstleneceği ifade edildi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;