GÜNCEL

Ersan Şen, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı

Tarih
12 Eylül 2022
İzlenme
Kişi


Habertürk ekranlarında Hülya Hökenek'in sunumuyla yayınlanan Enine Boyuna programında konuklardan Prof. Dr. Ersan Şen, gönlünden geçen cumhurbaşkanı adaylarını canlı yayında açıkladı.

Gönlündeki birinci adayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu belirten Şen, ikinci adayının ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu söyledi.

Tek tek saydı

Ersan Şen’in "Gönlümdeki aday" dediği bir başka isim ise sürpriz oldu. Şen, aklındaki üçüncü adayın ise Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olduğunu dile getirdi.

Ersan Şen, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Benim adayımı söylüyorum. Mansur Yavaş bir. İki numaralı Ekrem İmamoğlu. Üç numaralı da Ali Babacan. Hodri meydan. Söyleyebiliyor musunuz? Buyurun."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Fyy

    13 Eylül 2022 00:35
    0 0
    Hukukçuluk yalanmış yalakalık şahane seni gidi guguk kuşu....kanal değiştirirken gördügüm de midem bulanıyor tüylerim diken diken oluyor ağzimde bir tatsızlık midemde ekşime bagırsaklarım da gaz .....Ersan ismi bir tiksinti veriyor ...salya saçarak bağıran kimseyi dinlemeyen kibirden kör olmuş ama koca bir sıfıra eşit fetö yalaması
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;