GÜNCEL

Devlet Bahçeli: Seçimi mayıs ayında bitirelim

Tarih
17 Ocak 2023
İzlenme
Kişi

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim." dedi.

 

 

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Devlet Bahçeli, "Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim." açıklamasında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

SEÇİM TARİHİ ÖNE ALINIR MI?

Sandık er meydanıdır. Meclis'te karar çıkarsa bu erken seçim değildir, seçim tarihinin güncellenmesidir.

"MAYIS AYINDA BU İŞİ BİTİRELİM"

Baharda gerçekleşmesi beklenen seçime tam olarak hazırız. Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım. Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmelidir. Millet iradesinin kaçmanın kimseye faydası yoktur. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bütün imkanlarımızla hazırlanıyoruz. 2023 seçimlerini riske atmayacağız. Nefes alır gibi çalışacağız.

6'LI MASAYA SERT TEPKİ

Artık CHP'nin başını çektiği zillet ittifakı son kozlarını oynamaktadır. Her bir parti koltuk ve makam derdindedir. Türkiye'nin hedeflerini kırmak için son kozlarını oynamaktadır. Zillet İttifakı Türkiye'ye adeta silah doğrultmuştur. 

Kılıçdaroğlu'nun masanın küçük ortaklarına verdiği her konuda eşitiz vaadinin sonra adaylığının önü büyük ölçüde açıldı.

BABACAN'A 'BAYKAR' TEPKİSİ

Yeni nesil Fırtına obüslerinden rahatsız olan bir siyasetçi bu milletin evladı olamaz. 

Bugün savunma sanayii sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı 2 bini geçmiştir. Kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devretmiştir.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;