GÜNCEL

Tuğrul Selmanoğlu : Yağ

Tarih
12 Mart 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Tuğrul Selmanoğlu
Ülkemize uzun zamandır operasyon üstüne operasyon çekiliyor. Kimini aşikâr yaptılar kimini aba altından sopa göstererek... Elbette bu operasyonların ülke içindeki maşaları ve yandaşları dönem dönem değişti, çeşitli kisvelere büründü...

Bu operasyonların ortak noktaları ‘Erdoğan düşmanlığı’ydı. “Erdoğan gitsin de bu ülkeye ne olursa olsun” mantığıyla ne ülkeyi ne de ülke insanını umursadılar. İş lafa gelince bu operasyon maşaları ve yandaşları ülkelerini de vatandaşlarını da elbette çok seviyorlar.

Bilindiği gibi ülkemiz hem coğrafi konumu gereği çok stratejik bir konuma sahip hem de tarihi olarak bu toprakların en kadim medeniyetlerinden biri. Biz bu coğrafyada onlarca devlet kurmuş neredeyse koskoca bir coğrafyayı süper güç olarak yönetmiş ve adaletle hükmetmiş bir milletiz. Bakmayın siz içimizdeki işgalci artıklarının bizi küçümsediğine, bizim halen ne kadar önemli bir devlet olduğumuzu bizi dize getirmek için verdikleri uğraş gösteriyor. Bunu da bizlere çektikleri operasyonlarla zaten kendileri doğruluyorlar.
Bir ülkenin konumu kadar lideri de önemlidir. Erdoğan'ın bu coğrafya için önemini anlamak isteyen ona düşmanlık edenlere bakmalıdır.
İmam-ı Şafi'ye sormuşlar: “Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?” Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür." Ortada bu kadar net bir gerçek var.

Sayın Cumhurbaşkanımız ekonomik operasyonlar için elbette ki bazı tedbirler önlemler alarak ilerliyor. Siyaset koskoca bir coğrafyada oynanan bir satranç oyunudur. Bu oyun strateji ister, devlet aklı ve zekası ister...

Şu an ülkemize sıvı yağ üzerinden operasyon çekenler değil asıl meselemiz, asıl meselemiz bu operasyona maruz kalan milletimizin tepkisi.
Bu millet Çanakkale'de savaşın ortasında, günde sadece bir tas hoşaf içerek zafer kazanmış ve bunun için bir gün bile sızlanmamış bir milletin evlatlarıdır.

Bugünlerde izlediğimiz görüntüler içime oturmuş durumda, sormak lazım: "Evde sıvı yağ bitmesi ya da olmaması nasıl bir felaket getirecek o eve?" Kaldı ki stoklar dolu ve devletin başındakiler bunu defalarca dile getirdiler. Fakat vatandaşımız maalesef dolmuşa gelip tepki verdi ve bu anlamsız tepkiye halen devam ediyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;