SİYASET

Nurettin Veren : Karanlık konseyin ve Fetö’nün Yeni Dünya Düzeni ortak projesi

Tarih
11 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Nurettin Veren

FETÖ’ye arka çıkan devletler, başta ABD şunu iyi bilmeli ki, FETÖ’nün çılgın projesi ve ütopyası, sadece Türkiye’ye darbe yapmak ve Türkiye’de hakimiyet kurmak, halife olmak değildir.

Bilerek kendini 5 defa kullandırıp, ortağını 100 defa kullanma stratejisini hayata geçirerek,

KENDİ HAYALİNDE KURGULADIĞI, BÜTÜN DİNLERİ HARMANLAYIP VE BÜTÜN DÜNYA SİYASAL YÖNETİM SİSTEMİNE DE HAKİM OLACAK, TEK MERKEZDEN YÖNETECEK, DÜNYA VATİKAN’INI İNŞA ETME PROJESİDİR.

Bu dünya Vatikan’ının komuta merkezi, Güney Afrika’daki Johannesburg kentinde 2007 yılında Gülen’in talimatıyla Ali Katırcıoğlu’na kurdurulan, 1 milyar dolara yakın harcamayla tamamlanmış olan, NİZAMİYE KÜLLİYESİDİR.

15 Temmuz’da yapmış olduğu darbe hareketi, herkesi bela ve musibete sürükleyen macerası, sadece Türkiye’deki vatandaşlarımıza ve kuruluşlarımıza ve devletimize mahsus bir saldırı değildir.

Bunu bütün dünya devletlerine çok iyi anlatmak mecburiyetindeyiz. FETÖ’nün bütün dünyayı kapsayan ve bütün dünyada tedirginlik meydana getirecek, devletleri vatandaşların üzerine kalkışmaya ve darbeye sürükleyecek, kendi diktasının hakimiyetini kurmak için, o ülke halklarının demokratik haklarını tamamen ortadan kaldıracak, dünya çapında görülmedik bir dikta sistemini oturtmaya çalışmak istemesidir.

Dünyanın karanlık konseyi ise, FETÖ’nün bu çılgın ufkunu ve hırsını bildiği için, kendi enerji kaynaklarının hakimiyeti, enerji hatları ve dünyanın bütün boğazları ve kanallarının, yer altı ve yer üstü zenginliklerinin ele geçirilmesi, silah sanayiinin kendi tekelinde olması, bütün siyasi liderlerin kendine bağımlı kişiler olarak seçilmesi ve yönetilmesi adına, FETÖ’yü çok iyi kullanılabilir bir anahtar, taşeron bir örgüt olarak seçmiştir ve yönetmektedir.

Çünkü Türkiye’deki örgütlenme aynı model ve aynı sistem, FETÖ’nün bütün dünyadaki yapılanmalarında da aynen uygulanmaktadır. Bu uygulama 1990’dan sonra bütün ülkeler için geçerlidir.

Dünyanın hiçbir yerinde dost ve düşman ülkede olan insanlar bile, tabii ki meşru demokratik sistemlerine ve özgürlüklerine, insani haklarına karşı, darbeci totaliter yönetim sistemlerine razı olmak istemeyecektir. 

Eğer bu müşterek dünyanın, demokrasi anlayışına ters bir örgüt ise, bütün dünyaya yayılan ve bütün dünya ülkelerine yakın bir gelecekte patlayabilecek, potansiyel bir saatli bomba gibi olduğunun detayları anlatılmalıdır. Onların farkına varamadığı sadece seyir baktıkları Türkiye’nin iç meselesi olarak gördükleri bu örgütün, DAEŞ, PKK ve diğer terör örgütlerinden daha tehlikeli silahsız ve legal görüntüsü ve yapılanmasıyla, sis gibi, duman gibi, ele geçirilemeyen bu örgütün, kanser gibi uzun zaman sessiz yuvalanıp, ani bir darbe ve istila hareketi ile bir anda ortaya çıkıp önlenemeyecek stratejiyi kullandıkları anlatılmalıdır. 

15 Temmuz darbe girişiminden sonra, TRT World, TRT Arabia kanalında bunu anlatmak üzere bir kaç canlı yayın programına davet edildim ve çok ilgi gördü. 

Bu hususta dünya milletleri kendilerinden endişeli, böyle bir şeye pek inanmak istemediler.

Devletlerinin güçlü olması ve böyle örgüt yapılanmasının nasıl devleti ele geçirebileceğini sordular, kendi devletlerinin hiçbir şekilde sarsılmayacağından, emin olduklarını söylediler. 

Türkiye’de de aynı şekilde devletin kendine güvenmesi ve rakibini küçümsemesinden, hasıl olan bu sessiz ve görüntüsüz teşkilatlanma, hiç beklenmedik bir şekilde Türkiye’yi arka arkaya iki defa çok şiddetli sarstı.

2004- 2006 yılları arasında yapmış olduğum, TV programları ve yazmış olduğum üç kitabım ve röportajlarımla, bu işin sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde büyük arızalar çıkaracağını ve yakın bir gelecekte, oralardaki bu sinsi örgütlenmenin büyük tehlikeler arz edeceğini anlatmıştım.

İlk defa Belçika Devlet Televizyonu, Pera Palas’ta bu örgütlenmeyi araştırmak üzere yetkililerini gönderdi ve arka arkaya 2 gün çok uzun programlarla çekim yaptı.

ÇÜNKÜ FETÖ’NÜN BÜTÜN DÜNYA HAKİMİYETİ PROJESİNDEKİ, BÜYÜK MARKETLER ZİNCİRİ İÇERİSİNDE, TÜRKİYE SADECE KÜÇÜK BİR MARKETTİ. 

BU; BÜTÜN DÜNYANIN ORTAK HAREKET ETME NOKTASINDA, BİR TEHLİKENİN ANALİZİ OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM VE DİKKATE ALINMASI GEREKEN BİR HUSUSTUR.

YeniAkit
11 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;