SİYASET

.Murat Kelkitlioğlu : Sızıntının hedefi Erdoğan

Tarih
08 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

Durun, başlamayın hemen saldırmaya! Başlığı okuyan malum çevrelerin ‘Ülkede ne olsa hedefte hep Erdoğan oluyor’ dediğini duyar gibi oluyorum.

Baştan böyle bir yargıda bulunmadan önce neler yazacağımı okuyun ve öyle değerlendirin!
Günlerdir konuşuyoruz; 50 milyon Türk’ün kimlik bilgileri internete düştü. Yetkililer uyarıyor, açıklamalar yapıyor. Ancak, bu açıklamalar arasında çok da üzerinde durulmayan Ulaştırma Bakanı Binaliy Yıldırım’ın sözleri. Bakan Yıldırım ne dedi: “Bu verileri YSK, 20 siyasi partiyle paylaştı. Şimdi kafa karıştırmak ve kötü amaçlarına hizmet için paralel örgüt bunu kullanıyor. Maalesef bunu aleni yapamıyor, başka bir ülkeden başka bir kayıtla yapmaya çalışıyor.”
Neden bu açıklamanın üzerinde fazla durulmadığına gelince; ‘ne de olsa her şeyi paralele bağlıyorsunuz’ şeklinde oluşturulmaya çalışılan algı yüzünden.

SİTEDE KAVUKLU AY-YILDIZ

Peki buna ne diyeceksiniz?
İlgililerin “Kesinlikle girip sorgulama yapmayın” dediği ve 50 milyon Türk’ün kimlik bilgilerinin bulunduğu ‘thanksgiving’ adresine girdiğinizde, karşınıza çıkan tablo çok ilginç. İsim ve soy isim bölümlerinde Recep, Tayyip ve Erdoğan sabit duruyor. Search, yani arama kısmının hemen altında da kavuk giydirilmiş bir ay - yıldız simgesi...

Şimdi soruyorum!

Böyle bir ayrıntıyı yakaladığınızda aklınıza ne gelir?
Bu iş bal gibi, başta ‘paralel örgüt’ olmak üzere, Türkiye düşmanlarının yeni bir Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyonudur. Örgütün izlediği taktik ve yöntemlere baktığınızda bu hiç de yabana atılacak bir iddia değil.
Üstelik malum çevrelerin dört bir koldan yürüttüğü ‘Erdoğansız Türkiye’ hedefi için oldukça ‘renkli’ bir malzeme!!!

Akşam
8 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;