SİYASET

Murat Kelkitlioğlu : İçimizdeki Türkler!

Tarih
17 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

 ‘Birçok insanın düşündüğünün aksine; Türkiye, Ortadoğu değil… Ankara da bir savaş bölgesi değil. Normal, modern ve hareketli bir kent. Tıpkı diğer Avrupa başkentleri gibi. Kızılay da tam onun kalbi, merkezi… Londra, New York, Paris’teki terör saldırılarına bakıp, kurbanların acılarını hissetmek ve üzülmek çok kolay… O zaman neden Ankara için aynısı olmuyor? Nedeni, Ankara’nın bu kentlerden farksız olduğunu anlayamamanız mı? Ankara benim evim. 18 aydır böyle. Evim olmaya da devam edecek. Charlie oldunuz. Paris oldunuz. Peki Ankara olacak mısınız?’…..

Bu ders niteliğindeki yazıyı 1.5 yıldır Ankara’da yaşayan İngiliz müzisyen James Taylor, Kızılay’daki o hain saldırının ardından Facebook’ta paylaştı.
Peki, içimizdeki bir çoklarından çok daha ‘milli’ ve kararlı bir duruş sergileyen genç müzisyen, bu cümlelerle, istemeden de olsa kimlere ders veriyor?
‘Endişelenmekten’ başka hiçbir şey yapmayarak, kapkara bir maskenin arkasında terör örgütlerini cesaretlendiren dünya ülkelerine ders veriyor!
Terörist taziyesine giden, terörist cenazelerinde gözyaşı döken, ‘PYD terör örgütü değildir’ diyen milletvekillerine ders veriyor!
Onca şehite rağmen, cesurca PKK terör örgütüne karşı durmak yerine, haince devleti suçlayan sözde akademisyenlere ders veriyor!
Ankara’daki patlamanın ardından, askeri sokağa davet eden paralel kalemşorlara ders veriyor!
Paris’teki patlamadan sonra Fransa’daki çocuklara ağlarken, Kızılay’daki hain saldırıya sinsice alkış tutan medyaya ders veriyor!
Daha 1.5 yıldır yaşadığı Türkiye’nin başkenti Ankara’nın değerini, kıymetini içine sindirmiş bu İngiliz müzisyen James Taylor kadar bile olamıyorsunuz!
‘Ankara, Bağdat’ı aratmaz oldu’ başlığı atmaktan utanmıyorsunuz!
‘Bunlar ne ki? Türkiye’de siyasi cinayetler olacak’ diyerek kara propaganda yapmaktan geri durmuyorsunuz!
Siz böyle yaptıkça bugün Ankara’da yarın başka yerde o bombalar patlamaya devam edecek!
Belki bu dünyada değil ama ahirette bunun hesabını vereceksiniz!!!

Akşam
17 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;