GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : Galatasaray'da kripto FETÖ'cüler işbaşında!

Tarih
23 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu
Bu cumartesi Galatasaray için kritik bir gün! Kulübün Mali Genel Kurulu yapılacak. Spor dünyası Dursun Özbek yönetiminin idari ve mali açıdan onaylanıp onaylanmayacağını merak ederken, genel kurulun gündeminde pek konuşulmayan çok kritik bir konu daha var.

10. maddenin oylanması!

Nedir bu madde? Bu maddeyle ne mi oylanacak?

FETÖ’cü hainler Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput’un kulüp üyeliğinden atılıp atılmayacağı oylanacak.Cumartesi günü Galatasaray üyeleri büyük bir samimiyet testinden geçecek.

Kulüp yönetiminin 'İhraç edilsinler' kararına rağmen bazı Galatasaray dernek ve platformlarında “FETÖ’cüler atılmasın” diye büyük bir kampanya başlamış durumda. Asıl dertleri Hakan Şükür. Bu kampanyanın arkasında ABD’ye firar eden Hakan Şükür’ün olması kuvvetle muhtemel. Her yere mailler, mesajlar atılıyor ve bu hainlerin kulüpten ihracı için ‘Hayır’ oyu verilmesi isteniyor.

İşte o mesajlardan birkaç örnek;

“Değerli Galatasaraylılar,

Cumartesi günü gündemin 10. maddesi ihraç edilecek 15 kişiyle ilgili.

Aralarında Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Hüseyin Avni Mutlu (eski İstanbul Valisi) ve Şahabettin Harput (eski Bursa Valisi) var. Bu beşli FETÖ’cü oldukları için kulüpten çıkarılmak isteniyor.

Gündemin onuncu maddesinde on beş kişi olması toplantının uzayacağını gösteriyor.

Medyada bu beş ismin ihraç edileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu konuda ortak bir tavır koyacak mıyız?

Benim şahsi görüşüm TBMM Soruşturma Komisyonu'nda hiçbir somut sonuç alınmamışken, ortada kesinleşmiş hiçbir mahkeme kararı yok iken hatta TBMM içerisindeki hiçbir FETÖ’cü milletvekili tespit edilememişken.

Daha da ileri götüreceğim sözde darbenin kimin tarafından yapıldığı kesin değilken Galatasaray erken davranmıştır kanısındayım”

***

“Selamlar,

Dernekler Kanunu'nun hapis cezası alanlar için hükümleri açık. Dolayısıyla bizim iktidara şirin gözükmek adına ekstra bir adım atmamız benim midemi bulandırıyor. Benim oyum ihracın reddine yönelik olacak. Olur da ceza alırlarsa zaten gereken otomatik olarak yapılacak.”

***

“Merhaba;

Ergenekon ve Balyoz'da olduğu gibi iki gün sonra pardon denilebilir. Bu sebeple hayır.”

Bu ve buna benzer çok örnek var. Şimdilik bu mesajları gönderenlerin isimleri bende gizli.

Önümüzde 15 Temmuz gibi bir dehşet gecesi örneği, 250 şehit ve binlerce gazi dururken nasıl böyle bir kampanya başlatılır, anlamakta güçlük çekiyorum. Böyle bir girişim bütün Galatasaray camiasını töhmet altına tabii ki alamaz. Ancak, cumartesi günü Galatasaray tarihi açısından bulunmaz bir fırsattır, bu şanlı kulüp bir an önce bu hainlerden kurtulmalıdır.

Takipçisi olacağız!

Akşam
23 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;