GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : Dink suikastı artık faili meçhul değil!

Tarih
04 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

 “Dink suikastında parmağı olan hiç kimse rahat uyuyamayacak. Bu konuda çok iddialıyım, kimse ‘ben yırttım’ diyemeyecek.

Tarafsız ve objektif bir şekilde üstüne gidilmeye başladığından itibaren, Hrant Dink cinayetiyle paralel örgüt arasındaki bağ tek tek çözülüyor. Önce emniyet ve yargı ayağı ortaya çıkarıldı, yakında jandarmadaki paralel örgüt militanları da yargı önüne çıkacak...”
9 Şubat 2016 tarihli yazımda bu ifadeleri kullanmış, bu elim suikastla paralelin doğrudan ilişkili olduğuna dair bilgiler vermiştim.
Cinayetin üzerinden 9 yıl, bu yazımın üzerinden de yaklaşık 3 ay geçti...
Ve bugün manşet haberimizde ayrıntılarını okuyacağınız gibi, suikastın jandarmaya sızmış paralel unsurlar tarafından nasıl adım adım organize edildiğine dair net bilgilere ulaşıldı.
Üstelik Hrant Dink’in aylar öncesinden hedef tahtasına oturtulduğu, bizzat jandarma istihbarat görevlileri tarafından keşifler yapıldığı tespit edildi.
Dink’in bilinçli olarak seçildiği, cinayetin ‘Ergenekon’ operasyonunu aylar öncesinden başlatmak için kullanılacağına dair ciddi bulgulara ulaşıldı.
Bugün yarın yeni gözaltılarla örtbas edilmek istenen suikastla ilgili çok önemli bir viraj dönülmüş olacak!
Bence bu dakikadan itibaren Hrant Dink suikastı, ‘faili meçhul’ olmaktan çıkmıştır!
Tetikçi Ogün’dür, failler, azmettirenler paralel örgütün yönetici kademesidir!

PERDE ARKASINDA YİNE FETÖ

Böylece, Ergenekon, Balyoz, Tahşiye, Selam Tevhid, Askeri Casusluk kumpasları, MİT’e yönelik operasyon girişimi, Gezi kalkışması, 17/25 Aralık darbe girişimi gibi birçok karanlık faaliyetin içinde parmak izleri bulunan FETÖ’cü yapılanmanın siciline yeni bir suç dosyası daha eklenmiştir...
Bunca gelişmeye rağmen halen ‘basın özgürlüğü kavramı’, ‘ticari özgürlük’, ‘demokratik hak’ gibi süslü söylemlerin arkasına gizlenerek bu suç şebekesiyle yan yana gelen sözde liberallerimiz, gayrimilli solcularımız en azından bu tablo karşısında oturup düşünmelidir.
Karşımızda dini bir cemaat örgütlenmesi değil, yeri geldiğinde suikastlar bile düzenleyebilecek kadar gözüdönmüş bir suç şebekesi vardır ve bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni bu yapılanmadan kurtarmak Yeni Türkiye için elzemdir!

Akşam

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;