SİYASET

Murat Kelkitlioğlu : Cem Özdemir CHP’yi değil, CHP Türkiye’yi kandırdı!

Tarih
04 Haziran 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

Almanya’da alınan skandal karar, iki ülke arasındaki ilişkileri ne derecede etkileyecek bilmem ama ‘soykırım’ kararı alan ülkenin Almanya olması kargaları bile güldürdü. Uluslararası hukuk açısından ‘soykırım’ yaptığı resmi olarak kabul edilen tek ülke olan, Yahudileri sabuna çeviren Almanya’nın, 3 milyon mülteciye kucak açan Türkiye hakkında böyle bir karar alması gerçekten komik.

Bir yandan Almanya’ya kızarken, diğer yandan da içimizdeki Almanları unutmamamız lazım. Almanya Parlamentosu’nda oylanan ‘soykırım’ kararına ‘evet’ diyen Türk milletvekillerini nereye koyacağız? Tasarının mimarı Cem Özdemir denen şahsın bu yaptıklarını nasıl anlatacağız?
Bunların hepsini bir kenara bıraktım, Almanya’da alınan skandal karardan 15 gün önce bu ülkeyi ziyaret eden ve Türkiye’yi sırtından hançerleyen bu vekillerle poz veren Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ekibine ne diyeceğiz?
Kararın ardından ‘Cem Özdemir bizi kandırdı’ açıklaması CHP’yi bu işin içinden sıyırır mı? Bugün köşemde yayımladığım fotoğraftaki 3 Türk; Cem Özdemir, Özcan Mutlu ve Ekin Deligöz, Almanya Parlamentosu’ndaki oylamada ‘evet’ diyen isimler.
Türkiye düşmanlarıyla aynı karede yer almaktan çekinmeyen, daha önce de kendi halkını katleden Esad’la mutluluk fotoğrafları çektiren CHP, Türkiye’yi kandırmıştır.
Hatta daha da ileri giderek söylüyorum; PYD’yi terör örgütü olarak görmeyen, HDP’nin değirmenine su taşıyan CHP’nin, Almanya’daki bu skandal kararın arkasında etkisi bile olabilir.
Tüm bunlar olurken, paralel yapının elemanları da kendilerinden bekleneni yaptı. Bülent Keneş, İhsan Arslan ve Tuncay Opçin’in soykırım yalanlarına sarılması, örgütün kirli yüzünü yine ortaya koydu.

Akşam
4 Haziran 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;