Daha önce Ekrem Dumanlı, Hidayet Karaca, Zaman Gazetesi gibi isim ve kurumlara yapılan operasyonların, FETÖ’nün medya ayağına yapılan operasyonlar olarak görülmemesi gerektiğini yazmıştım. Çünkü, bu isim ve kurumların FETÖ ilişkisini bilmeyen yoktur. Önemli olan, perde arkasında FETÖ ile kirli ittifaklar kuran, ikili oynayan, her türlü naneyi yiyip ‘Bana bir şey olmaz’ diye düşünenlere yönelik operasyonlardır.
LAF CAMBAZLARI!
İşte Doğan Grubu’na yönelik başlatılan operasyonun anlamı budur! Bu ülkeye 15 Temmuz gibi bir geceyi yaşatan FETÖ ihanet şebekesiyle bağlantılı olan herkes, her kurum hesabını verecek.
Bu doğrultuda, Doğan Grubu’nun Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun gözaltına alınması doğal olarak gündeme bomba gibi düştü. Dikkatimi çeken detay, Hürriyet’in internet sitesinde haberin veriliş şekli oldu. Haberde, “Barbaros Muratoğlu, AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu’nun suçlamaları doğrultusunda gözaltına alındı” deniyordu.
Hiç laf cambazlığına gerek yok!
Kıvırmayın, korkuyorsunuz!
Gündeme getirdiğim iddialar benim suçlamalarım falan değil. Devletin ilgili birimlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda elde edilen bilgiler. Böyle laf kalabalıklarıyla hesap vermekten kurtulacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz!
SIRA ONLARA DA GELECEK
Barbaros Muratoğlu’nun vereceği bilgiler doğrultusunda, operasyon çok daha yukarılara doğru gidebilir.
Peki, FETÖ’nün medya ayağına yönelik operasyon sadece Doğan Grubu ile mi sınırlı kalacak?
Daha önce yazmıştım, FETÖ ile ilişkili medya patronlarına rahat uyku yok!
Düğmeye basıldı bir kere!
Amacım, kimseye gözdağı falan vermek değil.
FETÖ ile ilişkisi olan medya patronları kendilerini bilir.
Onlara da sıra gelecek!
Akşam
2 Aralık 2016
Hiç yorum yapılmamış
4718 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
627 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.