YAŞAM

Mevlüt Tezel : Taklitler aslını yüceltir

Tarih
28 Temmuz 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Mevlüt Tezel

Habertürk'te sunduğu haber ve tartışma programlarından tanıdığımız Didem Arslan Yılmaz, Show TV'ye transfer oldu. Yılmaz, Müge Anlı'ya rakip olacak! 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına benzer bir formatla izleyicilerin karşısına çıkacak.
Yılmaz'ın gündüz kuşağına transfer olması kariyeri açısından radikal bir değişim. Belli ki iyi bir ücrete transfer oldu ama taklit bir program sunacak olması Yılmaz'a yakışmadı. Diğer kanallar, Müge Anlı'yı geçmek için yıllarca uğraştı, birçok deneyimli isme program yaptırdılar. Anlı'nın ekibinden bile transferler yapıldı ama şu ana kadar Anlı'yı geçen olmadı. Bunun nedeni çok basit; taklitler aslını yüceltir!

Üç kuruş para için değer mi?

 

Didem Arslan Yılmaz bu kez de Müge Anlı'nın koltuğuna göz dikti ... 

Koronaya selam partiye devam!

Bağcılar'da sokakta eğlence düzenleyen bir grup genç, sosyal mesafeyi, maskeyi unuttu ve çılgınca dans etti. Gençler görüntülerini sosyal medyada 'Koronaya selam, partiye devam' mesajıyla paylaştı.
Görüntüleri izleyince neden İstanbul'da koronavirüs vakalarının en fazla olduğu ilçelerden birinin Bağcılar olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Ama sosyal mesafeyi sanki sadece Bağcılar halkı ihlal ediyormuş gibi yorumlar yapıldı!
İstanbul'daki bu görüntüler tepki çekti! 'Koronaya selam partiye ...Bodrum'da, Çeşme'de de insanlar sabahlara kadar eğleniyor! Türkiye'nin birçok yerinde partiler düzenleniyor, düğünler yapılıyor. Tatil beldelerinde mekânlar dolu. Aslında tüm dünyada benzer görüntüler yaşanıyor. Normalleşme sürecinde ne yazık ki, sosyal mesafe unutuluyor.
Bağcılar'ın öne çıkmasının nedeni ise dizi ve filmlerde sık sık Bağcılar'daki yaşama, gençlerin kültürüne göndermeler yapılması. Sosyal medyadaki Bağcılar kültürüne büyük ilgi var. Espriler yıkılıyor!

HANİ MARJİNAL BİZDİK!

İkinci neden ise Bağcılar'daki çılgın partilerin sosyal medyada ilgi görmesi. 'Hani marjinal bizdik' gibi bir durum söz konusu.
Bağcılar'daki gençler birbirleriyle dans ederek kapışıyor. Danslarının adı da; 'Arizona kertenkele dansı'.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;