GÜNCEL

İlnur Çevik : FETÖ ABD GEZİSİNİ SABOTE EDİYOR…

Tarih
11 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
İlnur Çevik
 Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecek hafta yapacağı ABD ziyaretinin ve bilhassa yeni Başkan Donald Trump’la yapacağı görüşmenin başarılı olması için büyük bir çaba içerisinde. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı ABD’nin üst kademe yetkilileri ile çok önemli görüşmeler yaparken Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ABD’li mevkidaşı ile Fetö dosyalarını görüşüyor. Hatta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu bile Amerikan mevkidaşı ile telefon görüşmesi yapıyor.

Yani Ankara işi sıkı tutuyor…

Ama bir de madalyonun öbür yüzü var. 15 Temmuz kanlı darbe girişimini gerçekleştiren Fetö karargâhı hala Pennsylvania’da faal. Olayların beyni ve örgütün elebaşını Fetullah Gülen serbest. Fetö’cülerin ileri gelenleri ise ABD’de cirit atıyor. Hatta ABD politikalarını manipüle etme girişimleri sürüyor… Yani ABD darbecileri faaliyet gösteremez hale getireceğine tam tersi onların daha da azmalarına göz yumuyor…

Bir iddiaya göre Fetö’cüler ABD kongre üyelerine mektuplar yazdırarak Türkiye’ye karşı bir kampanya başlatacaklar.

Bir başka iddiaya göre bütün Kürt grupların Türkiye aleyhtarı yapacakları bir büyük gösterinin arkasında yine Fetö var…

Hatta Rıza Zarrap davasının savcısının Cumhurbaşkanımız ABD’de temaslarını yaparken ortaya çıkıp “bu olayın bir de Türkiye’de siyasi boyutu var deyip ziyarete gölge düşürmeye kalkacakmış… Bunun da arkasında Fetö varmış…

ABD’de Türkiye aleyhtarı ne faaliyet varsa arkasında bu ülkede at koşturmasına izin verilen Fetö var… İşte bu çok düşündürücü!

Yenibirlik
11 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;