SİYASET

Hikmet Genç : Korona'ya CHP iktidarında yakalansaydık?!

Tarih
22 Nisan 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Hikmet Genç

O kadar kızıyoruz, peki CHP Türkiye için hiç mi bi’şey yapmıyor?

Hakkını yemeyelim arkadaşlar, yapıyor.

Özellikle Korona stresiyle gerildiğimiz şu dönemde bizleri güldürüyor. Moral motivasyon. CHP’yi seyret, stres at.

Küresel salgın tüm dünyayı kasıp kavururken, Avrupa’da “Türklere muhtaç olduk” manşetleri atılırken, Türkiye, Avrupa’nın en gelişmiş, yüksek teknoloji ile donatılmış, dev hastanelerinden birinin açılışını yapıyor. Tevafuk işte…

Bi’de nazire yapar gibi AB ve ABD’nin dünyanın her tarafından acil talep ettiği solunum cihazlarını yerli olarak 15 günde imal etmiş, hastaneye dizmiş, dünyaya gösteriyor güzel ülkem.

Öyle bir sağlık kompleksi CHP için zaten bir hayal. Bari yolunu yap diyorsun, onu da yapmıyor. Ama bir hafta sonu 500 bin yüz milyon ton metre küp kilometrekare asfaltı “sehven” döşeyebiliyor!.. (3 günde sahra hastanesi de yapabiliyorlar, hem de panelli!)

Haliyle CHP kuduruyor…

Belediyelerin kabusu Tuncay Özkan - Politika HaberleriKuduranlardan biri de Tuncay Özkan.

Twit atmış; “Muzip yok yok mucit Cumhurbaşkanı. Ambulans, fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, MR, tomografi. Şimdilik bunları açıkladı. Benden duymuş olmayın, ateşi de o buldu ama mütevazı olduğu için açıklamıyor!..”

Başakşehir Şehir Hastanesi hazımsızlık yapmış. Hesapta tiye alıyor…

Çok değişik biri bu Tuncay Özkan. Kafası da gidip geliyor. Hatırlarsınız “Marmaray’ı Bülent Ecevit yaptı” demişti!.. Çok şaşırmıştık. Zira biz Marmaray’ı Romalı Perihan yaptı sanıyorduk!

***

İnsan şükrediyor, iyi ki biz bu ‘korona’ya CHP iktidarında yakalanmadık diye…

CHP denince akla kıtlık ve kuyruktan başka bir şey gelmiyor. Bu memlekette dikili tek bir ağacı bulunmayan CHP nasıl yönetirdi böyle bir krizi acaba?..

Hani sağlık sistemini, yoğun bakım üniteleri, tıbbi cihazları, hastaneleri falan geçtik. (“3 günde sahra hastanesi yaptık” diye kakaladıkları şeyi de gördük.)

En basitinden söyleyelim. Bugün en gelişmiş ülkelerde eksikliği yüzünden sıkıntı çekilen, Türkiye’nin ise vatandaşına ücretsiz dağıttığı “maske” mesela.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Arago1

    24 Nisan 2020 11:04
    1 0
    Seyhüsslam ekrem kücük harfli ve ibni yozdil karabi Ve baslarindaki isim El ibni gurabi Kemalsulsalaki hazretleri chp... vatani kendilerin hizmetine sokmak ve calmak icin bu Nankörler herseyi yapar ve maf eder ISIN Aci tarafi ise bunlara Oy veren kendini ve yanliz kendini Düsünen tembel Ve Nankörler dir Adam akilli Bir kisi bulamasin ..bu Aile icinde de ögle Tembeller chp li Caliskanlar Akp Erdogan pasam Sen bizi birak Allahi Memnun Et bize yeter
  • Göktürkler

    24 Nisan 2020 10:55
    1 0
    Sen Aslansin bre pasam Ah ah Bazen Düsünüyorum bu chp denilen sey ne ki . Ve Bunlara Oy denilen seyi vermekte de ne Ve yine bu Kadar Nanköre bu kadar nalete Oy verenin yeri sag duyusu yoktur Bunlar kim ki Bu ülkede bir cakili kuru direkleri yokkkk Ve bunlar gidiyor bu Palyaca kilikli hirsizlara Oy veriyorlar yaticak yeriniz Yok emin olun Haram döner Öz Cocuguna basina gelir Son söz Sen cok yasa ici temiz Türküm
  • erhan pehlivan

    22 Nisan 2020 17:29
    5 0
    hikmet abi seni severek okurum. en okkalı edebiyatçı bugün yazacam ulan bunların icraatlarını dese senden daha iyi anlatamaz. sevgiler saygılar güzel abim. Allaha emanet olun
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;