GÜNCEL

Hikmet Genç : Kılıçdaroğlu bizimle dalga geçii!..

Tarih
29 Aralık 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hikmet Genç

Tamamen kendisine ait cümlelerdir. Noktasına virgülüne dokunmadan birebir aktarıyoruz. (Not; Altındaki yorumlar birebir bize ait!..)

Kılıçdaroğlu; “İyi de kim sana cumhurbaşkanı diyor. Zorla sana cumhurbaşkanı diyorlar…”

Valla ben şahidim, etrafta birçok kişi “Cumhurbaşkanı” diyor kendisine. Sordum, “Zorla mı cumhurbaşkanı dedirtiyorlar” diye. Hepsi, “Hayır” diyor, kimse zorlamıyormuş, kendiliğinden diyorlarmış. O bi’şey değil, yurtdışına çıktık, bakalım Erdoğan’a ne diyecekler diye merak ettim. İnan hepsi “sayın cumhurbaşkanı” diyor. Düşün yani, onlar bile farkına varmışlar!.. Nasıl zorladılarsa artık?!..

***

Kılıçdaroğlu: “Sen o koltuğa meşru bir seçimle mi geldin?.. Meşru bir seçimle gelmedin. O koltuğa nasıl geldin? Şartları kendi lehine dönüştürerek geldin.”

Gelmişse gelmiştir. Gelmemişse gelmemiştir. Peki nasıl gelmiştir?.. Seçime girmiş koltuğa gelmiştir. Seçime girmeseydi ve şartları lehine dönüştürmeseydi gelemezdi. CHP şartları lehine dönüştüremediği için gelemedi koltuğa?!.. Hem Hacı Muharrem kazansaydı, seçim meşru olacaktı!..

***

Kılıçdaroğlu: “Bir sanatçıyla nasıl konuşulacağının haddini bileceksin!“

Cumhurbaşkanıyla birlikte sınırdaki Mehmetçiklere moral vermeye giden sanatçılara, “Rezil adamlar” diyen sen değil miydin? Nasıl konuşulacağının haddini bilmek ha?!

***

Kılıçdaroğlu; “Sanatçının eleştirme hakkı vardır. Siyasetçinin de eleştiriden ders çıkarma hakkı vardır.”

“Sanatçının eleştirme hakkı” ile “Siyasetçinin de eleştiriden ders çıkarma hakkı”nın hangi kanun maddeleriyle düzenlendiğini bulamadık… Özellikle ders çıkarma “Hakkı”nı kullanmayanlarla ilgili maddeyi merak etmekteyiz!

***

Kılıçdaroğlu;

“Efendim ben seçimle geldim. Nasıl seçimle geldin, ben gayet iyi biliyorum. Bütün televizyon kanallarına kurduğun baskıyı gayet iyi biliyorum.”

Hacı Muharrem kanal kanal gezip “Her çıktığımda şu kadar reyting rekoru kırıyorum” deyip duruyordu. Palavra mıydı yoksa hacım?..

***

Kılıçdaroğlu: “Benim cumhurbaşkanım değilsin. 81 milyondan çok sınırlı sayıda bir grubun cumhurbaşkanısın!”

“Yüzde 52,6’lık destek”, “çok sınırlı sayıda bir grubu” temsil ediyor öyle mi? Ha pardon, seçimin tek kaybedeni Erdoğan ve AK Parti’yidi! Doğru, çok sınırlı sayıda bir grubun (26 milyon 330 bin oy) cumhurbaşkanı olduğuna göre adam haklı beyler, dağılabiliriz!..

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs

    30 Aralık 2018 11:51
    2 0
    Kötü bir 'showman' 'ı partililerine 'lider' diye nasıl yutturuyorlar bunun akademik araştırlmasının yapılması lazım.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;