GÜNCEL

Ertuğrul Özkök : 31 Mart'ın şimdiden akılda kalan top 10'u

Tarih
08 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ertuğrul Özkök

(10) “BEKA” sloganının iktidar saflarında bile tutmaması, oy verecek seçmenin bu slogana itibar etmemesi.

9) “MANGAL POLEMİĞİ”: ‘Cumhur ittifakı’nın adayı Nihat Zeybekci’nin İzmir’de “Bostanlı’daki hanımefendinin asıl sıkıntısı Bayraklı’dan gelecek insanın orada mangal yapması” açıklaması ile İzmir tarihinin ilk mangal polemiğini başlatması.

(8) “MELİH ALINGANLIĞI”: ‘Cumhur ittifakı’ Ankara adayı Mehmet Özhaseki’nin “Ben kendimi anlatıyorum, Melih üzerine alınıyor” açıklaması ile bu seçimde “Gökçek efekti”ni kırması.

(7) “YAVAŞ’IN HIZLI ANKETİ”: ‘Millet ittifakı’ Ankara adayı Mansur Yavaş’ın anket sonuçlarında en hızlı sonuç alan aday olması.

(6) “KÜLLİYE KARESİ”: ‘Millet ittifakı’nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun adaylıktan önce Cumhurbaşkanı’nı ziyaretinde çektirdiği tek kare fotoğrafla meşruiyet tartışmasını bitirmesi.

(5) “İZMİR RÜYASI”: ‘Millet ittifakı’ adayı Tunç Soyer’in “En büyük rüyam Koç’un merkezini İzmir’e taşıtmak” sözü ile yerel hedeflere yepyeni bir boyut getirmesi.

(4) “CENNET TAPUSU”: Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili İsmet Yılmaz’ın “AKP adayına verilecek oy kıyamet günü cennete giriş beratı olacak” sözü ile kendi partisini bile çileden çıkarmayı başarması.

(3) “BİR AŞK HİKAYESİ”: Binali Yıldırım’ın, İstanbul için seçtiği “Bir aşk hikâyesi”sloganı ile kampanyaya bir erkek romantizmi havası katması.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    08 Mart 2019 17:00
    0 0
    hödük kafalara çıvi gibi çakılsın. hainler zaten biliyor da,aman S400ler inşallah alınmaz diyor.ey hödük, pısırk takım. S400ler alınmazsa türkiye, irandan, suriyeden ,yunanıstan ve bulgaryadan, ermenistandan, ırak ve BAEden ve de suudilerden, belki ruslardan gelecek her türlü saldırıya açıktır.HER ŞEHİR RAHATLIKLA BOMBALANIR. BİZ DE SEYREDERİZ.bizle beraber, nişantaşı, yeniköy, şişli, kadıköy ,çankaya,izmir yarenleri de seyreder.ÖYLE BANKAMATİK KUYRUGUNA BENZEMEZ BU İŞ.
  • hursit dilaver

    08 Mart 2019 16:55
    0 0
    BAKIN, S 400LER İÇİN NASIL DA GİZLİCE AYİN YAPIYORLAR.inşallah ABD aldırmaz da, TÜRKİYE 90 YILDAN BERİ OLDUĞU ŞEKİLDE HER TÜRLÜ HAVA SALDIRISINA, UÇAK VE FÜZE SALDIRILARINA AÇIK OLSUN DİYE AYİN YAPIYOR BUNLAR.ama o koridor kurulunca oradan gelecek füzeler ve işgal çetelerini görünce bu millet o hendekleri falan çok arayacak.DAHA NE HAİNLİĞİ BEKLER TC..AKPNİN ANLATMA ÖZÜRÜ VAR. DİYEMİYOR, 90 YILDAN BERİ HER TÜRLÜ SALDIRIYA AÇIĞIZ. diyemiyor yahu. korkma kardeşim de.
  • hursit dilaver 1

    08 Mart 2019 16:51
    0 0
    BEKANIN NE OLDUĞUNU HÜKÜMET DOĞRUDAN AÇIKLIYAMIYOR TABİ.. ZATEN AZİZ VE BÜYÜK KEMALİST AGOP DİLAÇAR SAYESİNDE TÜRKÇENİN BİLETİ KESİLDİĞİ İÇİN, MİLLET NE BİLSİN BEKA NE DEMEK. CHP BİLE BİLMEZ.15 TEMMUZDA GÜNEY SINIRLARININ BOŞALTILIP, PKK ÇETELERİNİN İŞGALİNE HAZIR HALE GETİRİLDİĞİNİ BLMEZLER Mİ. KANLARI ÇEKİYOR TABİ.. HAİNLİK DİZ BOYU.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;