SİYASET

Erkan Macit : İTTİFAK-I İSLAMİ VE TERÖR (KUTSAL İTTİFAK- BÜYÜK OYUN)

Tarih
25 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Macit

 XIX.  yy’ın sonları. II. Milenyum’un başlamasıyla birlikte modern Tapınak Şovalyeleri de bir konsorsiyum oluşturmuştu. Concorcium European=CE/ Avrupa Birliği

X.yy’dan itibaren Hıristiyan Devletler birbirlerini parçalarken önde gelen Papa ve Kardinallerden ve bunun yanında Pagan Krallardan da oluşan ve tüm bunların arka planında  bu projelerin düzenleyicileri olan 33. Dereceden üstadların (General) ki bunların içinde Mason, Tapınakçı, İllumınatı, Siyon, Rozkruen, vb. gibi Liderler bir araya gelerek  ortak bir ittifakla bir karar aldılar. 


“Artık Hıristiyanlar ve Yahudiler kardeş olacak. Müslümanlar kendi kendilerini parçalayacak” alınan bu karar stratejisi hızlı bir şekilde hayata geçirildi. Bu planın tasarımcısı ve finansmanı ise, tüm dünya genelinde etkin rol oynayan 13 Yahudi aileydi ki bunların en başında Rockefeller, Rothschild ve Harsburgh hanedanlıkları  gelmekteydi. Söz sahibi ise 33. Derece Mason üstadları gibi görünse de esas söz 25. Derecedeki Tunç Yılan Şövalyesinde çıkmakta idi. 


Geçmişte yapılan hatalar ve yapılan savaşlar yok edilen medeniyetlere ait bilgileri ise dünya genelinde sadece beş  tane bulunan 34. Derece de olan üstadlar ki (bunların biri Türkiye’dedir) İnceliyor ve analizlerini yapıyorlardı. Bu üstadların konumları ise direkt  olarak şeytanla bağlantı kurarak bilgi almalarıydı. Hıristiyan devletlerin kurmuş olduğu birlik ittifakından sonra Hristiyan ülkelerde  birbirlerine karşı bırakın topu tüfeği bir mermi dahi atılmadı. 


Hıristiyanlıkta ki geçerli olan üç mezhebin (Katolik, Ortodoks ve Protestan) yanı sıra bir de yeni mezhep ve din çıkarmışlardı. Teslis inancı ve Trinity kuramına  karşı Evanjelizm mezhebini ve Enigmatizm dinini ortaya çıkarmışlardı. Bunun yanı sıra İslam coğrafyasında da İngilizler yeni bozuk bir mezhep çıkarmışlardı. Vehhabilik; Arap dünyasında bir çığ gibi büyürken  içinden de, irili ufaklı  cihatçı adıyla  bir çok terörist örgüt de çıkarmışlardı. İngilizler, geçmişten bugüne kadar çok iyi bildikleri ve tanıdıkları iki yüzlü Arapları geçmişte olduğu gibi bugünde diğer Müslümanlara karşı kalleş bir şekilde kullanmaktaydılar. Vehhabi kökenli örgütlere verilen görev ise Şii Müslümanların kafir gibi gösterilip yok edilmesi idi. Diğer yanda ise etnik akım besletip etnik grupları birbirine kırdırma yapıyorlardı. Türkmenler..? 


Örneğin  Suriye’de çıkan iç savaşın nedeni ve sebebi ülke yönetiminde bulunan Esad ailesi, Türkmenler, Kürtler, ve diğer azınlıklar değildi. İsyanı çıkaran ülkede yaşayan Arapların ta kendisiydi.. 2015 yılı itibariyle Suudi yönetim İsrail hükümetiyle yaptığı gizi anlaşmada coğrafyada

(4 ülke ve 4 ayaktan oluşan bir Kürdistan Devletinin kurulması, Suudilerin çıkarına olacağı konusunda bir ittifaka vardılar..

 Bölgedeki Petrol bakımından  zengin konumda olan Kuveyt, Katar, Dubai, Bahreyn gibi ülkeler zaten İngiliz menşeili bir şirket konumundaydılar. Suudilerin bu gizli  anlaşmasından sonra 40’a yakın islam ülkesi bir araya gelerek  özellikle teröre karşı bir ittifak kurdular. Siyonist konsepti bu teşkilat tamamen İsrail’e hizmet  olacak. Bunun sonucunda ortak bir anlaşmayla İran, Suriye, Irak ve Türkiye’den Oluşmak üzere ki hedef Türkiye’den Bir kara parçası almak (Güneydoğu) olmak üzere bir Kürdistan Devleti kurulması gündeme gelecek ve kurulacak olan devletin başınada bugün tüm dünya tarafından terörist olarak tanınan ve aranan kişiler devlet başkanı yapılacak.” Net söyleyeyim oyun çok büyük, ve bu oyunu iyi görmemiz lazım…


Tıpkı,  bir zamanlar Irak’taki Barzani ve Talabani gibi eli kanlı teröristlerin devlet başkanı yapıldığı gibi, Bizimde ülkemiz üzerinden kutsal ittifakı oluşturdular. Ve planlarının son aşamasında ise ki Türkiye ve İran bu oluşuma karşı sert bir şekilde karşı çıkmışlardır. Bu karşı çıkma olurken, İran’da iç karışıklık çıkarılacak, NATO üyesi  olmasına rağmen Türkiye’ye ise sudan bahaneler ile NATO destek çıkmayıp yalnız bırakacak.. 

Buradaki esas amaç, İslam İttifakı kurmak değil. İran ve Türkiye üzerinden planları yapıp Türkiye’nin dağıtılıp parçalanması hedef alınmıştır. Yeraltı zenginliklerinin ele geçirilmesinin ardından en önemli stratejik unsur tatlı su kaynakları olacaktır. Tatlı su kaynak rezervleri ise Türkiye coğrafyasındadır.

Petrol savaşlarının ardından önümüzdeki en geç 20 yıl içerisinde bir su savaşının çıkması sebebi yüksek itimaldir. Bu arada değinmeden geçemiyeceğim. Rusya’nın Afganistan’ı işgal etmesinin esas sebebi ise Afgan dağlarındaki rezervleri yüksek olan Zümrüt ve Yeşim madenleriydi..


Türkiye  Cumhuriyeti Devleti  kendisine ve müttefiklerine  karşı kurulan her tuzağı görüyor. Türk İslam Birliği üzerinde durulması bu sebepledir. İslam Dünyası üzerinden çok büyük hain oyunlar ve planlar kuruluyor.. Türkiye bu konumda Lider ülke konumunda toparlayıcı olacaktır. Hedef budur. 


İleriki yılların Türkiye’sinde (Tarih vermiyorum) Dünya Türk ve İslam coğrafyasında, büyük lider ülke Türkiye Olacaktır…!

öncevatan
25 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;