A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Hrant Dink ve Necip Hablemitoğlu suikastları masaya yatırıldı.
Programa konuk olan Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu şok bir iddiada bulundu. "Cinayetlerde Paralel Örgüt'ün parmağı olduğuna dikkat çeken Kelkitlioğlu, Gülen'in Hablemitoğlu'na kitabını yayınlamaması için 500 bin dolar teklif ettiğini söyledi.
"PARALEL ÖRGÜTÜN İLİŞKİSİ ÇOK NET"
Ramazan Akyürek, Ali Fuat Yılmazer gibi eski polis müdürleri, bunlar hangi operasyonlar doğrultusunda şuanda tutuklular, Paralel Örgüt operasyonu doğrultusunda. Baktığın anda da ister istemez bu cinayetlerle Paralel Örgüt'ün ilişkisi çok net bir şekilde masanın üzerine konulmuş oluyor.
"OPERASYON YAPILMA İHTİMALİ YÜKSEK"
Benim yayından önce de söylediğim bir şey vardı; Hablemitoğlu cinayetine de geldiğimiz zaman da bunu söylerim ama Dink cinayeti ile ilgili olarak gerçekten çok ciddi mesafe alındı. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili operasyonların yapılacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda da o gün olay yerinde Ogün Samast'ın arkasında yer alan 6 tane jandarma istihbaratından isimler belirlendi. Bunlara yönelik operasyon yapılabilme ihtimali çok yüksek.
25 Ocak 2016
Hiç yorum yapılmamış
2052 kez izlendi
2134 kez izlendi
1010 kez izlendi
1319 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.