GÜNCEL

Akif Beki : Görmez’in doğruluğu Cübbeli’den belli

Tarih
03 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Akif Beki
 ‘HOCA’ lakaplı Cübbeli Ahmet, Görmez Hoca’nın ardından tweet sallamış. Diyor ki “Diyanet’e bundan tehlikelisi gelmemiştir. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehlisünnete sadık hayırlı bir reis nasip eylesin...”

Bir ara, Cübbeli’nin Sultanahmet’e vaiz olmak istediği ama Görmez Hoca engelini aşamadığı kulağıma gelmişti. Niye zıvanadan çıktığını açıklıyor sanki. Diyanet’i kendisinden korudu diye öfkesini dizginleyemiyor olabilir.

15 Temmuz gecesi minarelerden okuttuğu salalarla direnişin maneviyatını Cübbeli yükseltti zannedersiniz. Görmez Hoca’nın vatan, millet sevgisine dil uzatıyor. Hainlikle suçladığı yetmezmiş gibi imanını, itikadını da sorguluyor.

Giderayak üzülmüş müdür Görmez? Hiç sanmam. Bilakis, doğruluğunun ispatı, onaylanması olarak almıştır.

CÜBBELİ YALNIZ DEĞİL

Tetikçi denilen karakter suikastçıları, zaten bir süredir Görmez’i yıpratma ve itibarsızlaştırma kampanyasına hız vermişti.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • İbrahim

    06 Ağustos 2017 10:31
    0 0
    Sen hat etmişsin cübbeli dini bütün müslüanları temsil adiyor senin gibi iki içen kumar oynayan zina yapanları değil diyanet sizin istediniz gibi su sabuna dokunmadığı için tam size göre hoca oluyu hani adam demişya tam bana göre hocası görmezde öyle
  • fuat ksdıoğlu

    04 Ağustos 2017 07:01
    0 117
    bu sakal ve cübbeden müteşekkil "yanmaz kefen" tüccarı, iğrenç hurafelerine çanak tutacak bir diyanet işleri başkanımı istiyor ? Bu zalimin sünnet dediği şey sahabelerin peygamberimizin idrarı ve kanını içip sümüğünü üzerlerine sürdüğü yalanını allandıra ballandıra anlatmakmıdır ?
  • İS

    04 Ağustos 2017 01:10
    48 0
    https://www.facebook.com/LalegulTV/videos/1119535594814708/
  • Asım

    04 Ağustos 2017 00:40
    1 163
    Cübbeli sürekli ağzında bir şeyler geveleyen boş konuşan birisi, Fatih Altay'lı gibilerin önünde oyuncak olmuş şovmen kılıklı bir adam. Ne Mehmet Görmez Hoca'nın, ne de Mehmet Okuyan'ın eline su dahi dökemez. Dini ifsat edip Fetö, DAEŞ, Boko Haram, gibi sözde müslüman ama özde cahil, Kur'an'dan yüz çevirmiş, kendisine yeni bir din oluşturmuş ne idüğü belirsiz birilerinin kitaplarından referanslar veriyor. Daeş ve sapık örgütler gibi sadece müslümanlara saldırıyor.
  • Ahmed

    03 Ağustos 2017 16:45
    221 4
    Tam tersi cübbelinin doğruluğu hürriyet gibi dinsiz imansız bir gazetenin cübbeliye saldırmasından belli
  • Mustafa

    03 Ağustos 2017 15:47
    3 61
    Cübbeli Ahmed Hoca hoş olmayan bir söz sarfetmiş doğrusu kabul edilebilir değil. Artık görevi bırakmış ve gidiyor hay mubarek, senin bu sözün yakıştı mı şimdi ? Ne oldu? söz ettinde sana yararı mı.Rütben mi arttı? Hiç mi yararlı işi olmadı ? Ayıp.ayıp. Bu Din adamlılığı değildir ve olamaz. İşte böyle medyatik dedikodulara ve gıybetlerede zemin hazırlanmış oluyor. Hocam kıymet ve değerden kan kaybın var.Lütfen...Başkalarına söz sarfetme zamanı değildir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;