POLEMİK

Gamze Özçelik'ten sönmüş yıldız Selda Alkor'a cevap

Tarih
16 Ocak 2019
İzlenme
Kişi

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren ve dernek kurup yardım faaliyetlerini artıran oyuncu Gamze Özçelik, uzun zamandır adı duyulmayan Selda Alkor'un gündeme gelme çabası olarak yorumlanan açıklamalarına Gamze Özçelik’ten cevap geldi.

'TÜRKİYE İLE İLGİLENSİN' DEMİŞTİ

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Selda Alkor, Afrika'da su kuyuları açan, Suriyeli mültecileri ziyaret edip hediyeler ve yardımlar yapan oyuncu Gamze Özçelik'i hedef alan eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü oyuncu Selda Alkor, insanlara umut olan Özçelik hakkında "Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin" şeklinde konuşmuştu.

selda alkor çirkin ile ilgili görsel sonucu

GAMZE ÖZÇELİK CEVAP VERDİ

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.
Gamze Özçelikten Selda Alkora cevap


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    02 Şubat 2019 15:14
    0 0
    selda alkor gamze hanımı kıskanmış ve şimdi doğuda yardım kampanyaları yapmaya başlamış hakkari, siirt kırsalında su kuyuları açıp domates ekiyormuş.gamze yapar da benim gibi atatürkçü, kemalist laikçi ardizz niye yapmazmış deyu, solugu oralarda almış.ben öyle duydum. beni amerikadan aradılar yani..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;