İmam hatipliler için kullandığı ifadenin bağlamından koparıldığını iddia eden Erol Mütercimler, tüm imam hatiplilerden özür diledi.
Mütercimler ne demişti
Katıldığı televizyon programında tarikatlarla ilgili yaşanan tartışmada hızını alamayan Mütercimler, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor: sahtekar, cinsi sapık, ahlaksızdır. Sözlerini sarf etmişti.
Yanlış anlaşıldığını söyledi
Yanlış anlaşıldığını iddia eden Mütercimler, programın cemaatler ve tarikatlarla ilgili olduğunu, yaklaşık 3 saat boyunca tam da toplumdaki algılar konuşulduğu için ben de 3 saattir izleyicinin izlediğini düşündüğünü söyleyen Mütercimler, toplumda imam hatipler için bazı haberler geldiğinde insanların imam hatip okullarıyla özdeşleştirildiği bazı sözleri söyledim diyerek kendini savundu. Mütercimler imam hatiplerin birer Cumhuriyet kurumu olduğunu söyledi.
YORUMLAR
4724 kez izlendi
1676 kez izlendi
1145 kez izlendi
630 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.