POLEMİK

Erkan Petekkaya'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması! Geri vites yaptı

Tarih
04 Haziran 2020
İzlenme
Kişi

Oyuncu Erkan Petekkaya geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun toplu taşıma araçlarına maskesiz binilmemesi gerektiğiyle ilgili bir paylaşımının altına "Terbiyesiz, Defol" gibi yorumlar yazmıştı.

Sözleri olay olan Erkan Petekkaya, katıldığı Jülide Ateş’in programında konuya açıklık getirdi.

 

Petekkaya şöyle konuştu:

Benim adım çıkmış 8’e inmiyor 7’ye. Hakkımda alkol konusunda çok acayip bir algı yarattılar, çünkü ben bu konuda çok rahat davrandım… Tabii ellerine malzeme de verdim ama, ben ne yapsam; sokakta takılıp düşsem “aa alkollüydü”, birine bir şey söylüyorum “sarhoştu zaten” diyorlar.

Elimde belgeler var. Yanımda çalışan 8 yıldır benimleydi, oğlumdan çok onu görüyorum. Banka şifrelerim, sosyal medya hesaplarımın şifreleri, vekaletnamelerim her şeyim ondadır… Gelir evimde yatar, annemin babamın evinde benimle uyur, yardımcım… Ben uzun uzun mesajlar yazamam, veririm o yazar.

İşten çıkardım, onun iyiliği için çıkardım. Elemanlarımın hepsini belli bir yaşa gelince çıkarıyorum, çünkü belli bir yaşa gelince olmuyor, mutsuz oluyor, onlara iş imkanı açıp onları gönderiyorum. Onun da zamanı geldi, işten çıkardım ama, açık açık anlatamadım bunu, sonra anlatırım dedim.

Çok üzüldü, Perşembe günüydü tazminatını yatırdım, işten çıkardım; bu olay Cuma oldu. Kötü ayrılmadık, kardeşimsin diye konuşmaya çağırdım… Alkol almış, hatırlamıyor yaptıklarını, itiraf etti ben de onu affettim.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;